Advies & Consultancy

We helpen je alle hoge verwachtingen waarmaken

Werk je in Advies & Consultancy? Wij werken met je mee

Je hebt belangrijk werk; mensenwerk. En de mensen voor wie je elke dag aan de slag bent hebben hoge verwachtingen. Alleen, als de stapel dossiers op je bureau tot het plafond reikt kan uitzonderlijke service bieden er nog wel eens bij in schieten – je bent minder goed bereikbaar en zelfs notulen laten lang op zich wachten. Laat ons helpen. Wij ondersteunen je om het beste werk te blijven leveren.

telefoonservice_apeldoorn

Je klanten hebben vragen, wij zorgen voor antwoorden

Jij bent een expert en daarom schakelen mensen jou en je bedrijf in. Het betekent ook dat je telefoon waarschijnlijk continu overgaat, je inbox overloopt en je WhatsApp volstroomt. Wat als wij zeggen dat wij meer dan 50% van alle vragen bij het eerste contactmoment beantwoorden? Hierdoor win jij kostbare tijd terug.

Jij de expert, wij de support

Advocaat, notaris, adviseur op het gebied van organisatie of communicatie, trainer, coach – wat je ook doet, wij helpen je elke dag een stap verder. Terwijl jij bezig bent met hoofdzaken, regelen wij al je randzaken. We doen waar wij goed in zijn, zodat jij kunt doen waar jij de beste in bent.

hero_bg

Rinske Wallet
Office Manager

Even sparren of vrijblijvend advies?

Wij snappen dat het lastig kan zijn om een goede keuze te maken tussen de verschillende abonnementen. Ik help je graag om de juiste keuze te maken. Je bent altijd welkom voor een kopje koffie, maar je mag mij natuurlijk ook altijd even bellen.

Hierom kies je voor Allround Support

Allround ondersteuning, precies zoals je dat wil

Jouw volledige backoffice uitbesteden of alleen ad hoc ondersteuning nodig? Wat je ook nodig hebt, wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen!

Eenvoudig op te schalen in tijden van drukte

Groeien in de hoogste versnelling of snel schakelen als het even nodig is? Wij bewegen mee met jouw bedrijf en doen wat nodig is om samen verder te komen.

Binnen één dag staan we voor je klaar

Als jij vandaag bedenkt dat je gisteren iets nodig had staan we morgen al voor je klaar. Van een last minute notulist tot klantenservice on-demand.

Professioneel, met een persoonlijke touch

Natuurlijk zijn we professioneel, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat jouw (mogelijke) klanten te maken hebben met echte mensen die écht helpen.

Ontdek alles over
Allround Support

Alles over Allround Support ontdek je in onze brochure. Hierin vertellen we je meer over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Download de brochure nu door je e-mailadres achter te laten.

Zij gingen je voor

Geïnteresseerd in onze Allround Support?

Heb jij besloten meer tijd ín jouw bedrijf te willen steken? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.