Bouw, installatie & infrastructuur

Jij levert jouw beste werk. Wij regelen de rest.

Allround support voor bedrijven in de bouw, installatie en infrastructuur

Je hebt genoeg aan je hoofd. Grote kans dat je deze website ook even snel tussendoor bekijkt en snel weer verder moet. Daarom houden we het kort: wij helpen je met alle randzaken waarvan jij zo vaak denkt: ‘nu even niet’. Van je telefoon aannemen tot een virtual assistant die je volledig ontzorgt, we doen wat nodig is.

telefoonservice_apeldoorn

Wij regelen het. Wat 'het' ook is.

Heb je hulp nodig om de stroom aan telefoons bij te houden? Wil je dat bezoekers op je website direct geholpen worden met livechat? Of weet je eigenlijk nog niet zeker hoe je geholpen wil worden, maar weet je wel dat het tijd wordt om het anders te doen? We helpen je om erachter te komen hoe we jouw randzaken voor je kunnen regelen en gaan daarna direct aan de slag.

Wij bouwen mee aan jouw bedrijf

De volgende klant die je belt hadden wij te woord kunnen staan. Je volgende mailtje hadden wij kunnen beantwoorden. Je agenda hadden we al op orde kunnen hebben. Wij staan snel voor je klaar, omdat we snappen dat jij staat te springen om verder te werken. Hulp nodig? Je hoeft het maar één keer te vragen.

hero_bg

Rinske Wallet
Office Manager

Even sparren of vrijblijvend advies?

Wij snappen dat het lastig kan zijn om een goede keuze te maken tussen de verschillende abonnementen. Ik help je graag om de juiste keuze te maken. Je bent altijd welkom voor een kopje koffie, maar je mag mij natuurlijk ook altijd even bellen.

Hierom kies je voor Allround Support

Allround ondersteuning, precies zoals je dat wil

Jouw volledige backoffice uitbesteden of alleen ad hoc ondersteuning nodig? Wat je ook nodig hebt, wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen!

Eenvoudig op te schalen in tijden van drukte

Groeien in de hoogste versnelling of snel schakelen als het even nodig is? Wij bewegen mee met jouw bedrijf en doen wat nodig is om samen verder te komen.

Binnen één dag staan we voor je klaar

Als jij vandaag bedenkt dat je gisteren iets nodig had staan we morgen al voor je klaar. Van een last minute notulist tot klantenservice on-demand.

Professioneel, met een persoonlijke touch

Natuurlijk zijn we professioneel, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat jouw (mogelijke) klanten te maken hebben met echte mensen die écht helpen.

Ontdek alles over
Allround Support

Alles over Allround Support ontdek je in onze brochure. Hierin vertellen we je meer over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Download de brochure nu door je e-mailadres achter te laten.

Zij gingen je voor

Geïnteresseerd in onze Allround Support?

Heb jij besloten meer tijd ín jouw bedrijf te willen steken? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.