Virtual Assistant

Onze assistenten op afstand zijn altijd dichtbij

Wil jij een virtual assistant inhuren?

Wij staan elk moment voor je klaar

Een virtual assistant inhuren voor een bedrijf is ook voor jou een optie, daar zijn we zeker van. Of je nou net begonnen of al jaren succesvol onderneemt – onze virtual assistants kunnen op elk moment bijspringen en staan dagelijks voor klaar.

Voor elke taak

Wat als geen van jouw dagen er hetzelfde uitziet? Dan heb je een flexibele virtual assistant nodig die jou een grote verscheidenheid aan taken uit handen kan nemen. Onze professionals kunnen helpen met support voor je business, HR, klanten en zelfs je familiezaken. Van het managen van je agenda en mailbox tot het opzeggen van abonnementen.

  • Business support – Bijhouden van mailboxen, agenda’s en documenten, ontwikkelen van processen en werkinstructies, contact met klanten en leveranciers, schrijven van nieuwsbrieven en meer.
  • HR support – Vacatures plaatsen, sollicitanten screenen, sollicitatiegesprekken plannen en meer.
  • Customer support – Telefoonservice, live chat, sales opvolgen, offertes opstellen, onderzoek naar klanttevredenheid en meer.
  • Family support – Abonnementen opzeggen, cadeaus en taarten bestellen, vakanties zoeken, plannen en boeken en meer.

Voor elke soort organisatie

Mis het nut (en genot) van een eigen virtual assistant niet door te denken dat jouw organisatie ongeschikt is voor hulp op afstand. Wij werken al voor verenigingen, wijnleveranciers, contract management organisaties, netwerkclubs, absentiebedrijven en nog veel meer. Ontdek zelf hoe we jouw bedrijf kunnen helpen.

Hierom kies je voor Allround Support

Allround ondersteuning, precies zoals je dat wil

Jouw volledige backoffice uitbesteden of alleen ad hoc ondersteuning nodig? Wat je ook nodig hebt, wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen!

Eenvoudig op te schalen in tijden van drukte

Groeien in de hoogste versnelling of snel schakelen als het even nodig is? Wij bewegen mee met jouw bedrijf en doen wat nodig is om samen verder te komen.

Binnen één dag staan we voor je klaar

Als jij vandaag bedenkt dat je gisteren iets nodig had staan we morgen al voor je klaar. Van een last minute notulist tot klantenservice on-demand.

Professioneel, met een persoonlijke touch

Natuurlijk zijn we professioneel, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat jouw (mogelijke) klanten te maken hebben met echte mensen die écht helpen.

Ontdek alles over
Allround Support

Alles over Allround Support ontdek je in onze brochure. Hierin vertellen we je meer over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Download de brochure nu door je e-mailadres achter te laten.

Zij gingen je voor

Geïnteresseerd in onze Allround Support?

Heb jij besloten meer tijd ín jouw bedrijf te willen steken? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.