Een antwoord
op de meestgestelde vragen

Wij geven je graag antwoord op onze meestgestelde vragen over onze Telefoonservice.

Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Algemene vragen:

Hoe kan ik jullie bereiken?

  • Je kan ons telefonisch bereiken op: 055-5767032;
  • Via de mail:  info@allroundsupport.nl;
  • Het contactformulier op onze website;
  • Door een livechat met ons te starten.

Krijg ik een vaste Telefoniste?

Nee, wij hebben een team van 7 telefonistes die jouw telefoon professioneel beantwoorden. Als je graag wil dat er 2 telefonistes speciaal voor jouw bedrijf opnemen, dan kun je contact opnemen met ons voor de mogelijkheden. Maak alvast kennis met onze medewerkers.

Hoe snel kunnen jullie van start gaan?

Wij nemen graag contact met je op om onze tarieven en ons contract met je door te spreken en de vragen die je hebt te bespreken. Als wij alle informatie hebben ontvangen, kunnen wij binnen één uur live zijn met jouw Telefoonservice!

 

Telefoonservice

Wat houdt een telefoonservice in?

Onze telefonistes nemen de telefoon voor je op. Je kan jouw telefoon altijd doorschakelen of op de momenten dat je niet bereikbaar bent. Wij nemen de telefoon voor je aan en handelen deze naar jouw wensen af. Op deze manier wordt jouw dag niet contant verstoord door de telefoontjes die binnen komen. Na afronding van het telefoontje ontvang je een terugkoppeling van ons via de mail.

Hoe snel kan ik gebruik maken van jullie service?

Dit kan al binnen een uur!

Hoe werkt het doorschakelen?

Een overzicht van de diverse doorschakelingen kun je bij ons opvragen.

Wat kost het doorschakelen?

Je hoeft niks te betalen voor de doorschakeling en kan zoveel (mobiele en vaste) nummers doorverbinden als je wil op de momenten die jou het beste uitkomen. Je betaalt alleen het maandelijkse abonnement.

Telefoonservice

Hoe werkt een terugbelverzoek?

Wij maken een notitie van het gesprek dat wij met de beller hebben gehad. Hier voeren wij alle informatie in die jij nodig hebt, zodat jij de beller kan terugbellen op het moment dat het jou uitkomt!

Kan er ook worden doorverbonden?

Zeker! Je kan alles laten doorverbinden, maar ook alleen bij spoed bijvoorbeeld. Wij kondigen altijd aan wie we aan de telefoon hebben. Als je niet bereikbaar bent ontvang je een terugbelverzoek. De kosten voor doorverbinden zijn € 1,50 per gesprek, ongeacht de duur van het gesprek.

Wat doen jullie met spoedtelefoontjes?

Deze handelen wij af zoals jij wil! We verbinden ze door of maken een terugbelverzoek. We kunnen ook een SMS versturen.

Kunnen jullie ook afspraken inplannen?

Uiteraard! Als wij de inloggegevens hebben, plannen wij graag jouw afspraken in. Dit kan al voor € 1,50 per afspraak. Meer complexere afspraken kunnen onze VA’s doen, uiteraard tegen het VA tarief.

Met welke kosten moet ik rekening houden?

Onze Telefoonservice sluit je al af vanaf € 20,50 per maand. Laat gerust je e-mailadres achter, zodat wij de exacte tarieven met je kunnen delen.

Kunnen jullie een script aanhouden en kan ik dit wijzigen?

Ja, dat kan. Wij kunnen een belscript aanhouden tijdens de gesprekken. Je kan dit op elk moment wijzigen door contact met ons op te nemen.

Wat doen jullie met acquisitie?

Onze telefonistes zullen acquisitie afhandelen zoals jij dat wil. Wij kunnen doorgeven dat je niet geïnteresseerd bent, aangeven dat er een mail gestuurd kan worden met het aanbod, een terugbelnotitie maken of doorverbinden, net als bij elk ander telefoontje.

Wat als ik op vakantie ben?

Wij noteren wanneer jij op vakantie bent. Wanneer je gebeld wordt geven wij (als jij dit wil) door dat je op vakantie bent en nu niet bereikbaar bent. Wij kunnen het bericht eventueel doorsturen naar een collega (die fungeert als jouw achtervang) of aangeven dat bellers na jouw vakantie weer worden teruggebeld.

 

Staat jouw vraag er niet tussen?

Of ben je overtuigd dat je een Telefoonservice nodig hebt? Neem dan contact met ons op!

Wil je meer weten over onze andere diensten? De antwoorden op de meestgestelde vragen vind je hier.

Neem contact op