Gezondheidszorg

Wij staan klaar voor jouw klanten, cliënten en collega’s.

Blijf goed bereikbaar in de gezondheidszorg met Allround Support

Specialisten in de gezondheidszorg moeten vrij staan om hoogwaardig werk te leveren. Want de zorgvraag blijft groeien, maar de beroepsbevolking krimpt. Daarom zien wij in hoe belangrijk het is dat jouw experts niet druk zijn met klantcontact, of het plannen van afspraken. Allround Support helpt je team ontzorgen, op welk vlak je maar nodig hebt.

telefoonservice_apeldoorn

Dienstverlening die jouw service verbetert

Jouw randzaken zijn onze hoofdzaak, zodat jij en je team zich kunnen focussen op wat echt belangrijk is. Wij hebben een professioneel en proactief team dat op afstand jouw telefoon aan kan nemen, e-mails beantwoordt en we kunnen zelfs livechat op jouw website regelen. Zo ben je nog beter bereikbaar.

Wij zijn er voor elke soort dienstverlener in de gezondheidszorg

Onze dienstverlening is net zo divers als de gezondheidszorg. Of je nou een fysio- of psychotherapeut bent die op zoek is naar een virtual assistant of een tandarts, logopedist of huisarts die behoefte heeft aan onze professionele receptiediensten – wij staan voor je klaar met Allround Support.

hero_bg

Rinske Wallet
Office Manager

Even sparren of vrijblijvend advies?

Wij snappen dat het lastig kan zijn om een goede keuze te maken tussen de verschillende abonnementen. Ik help je graag om de juiste keuze te maken. Je bent altijd welkom voor een kopje koffie, maar je mag mij natuurlijk ook altijd even bellen.

Hierom kies je voor Allround Support

Allround ondersteuning, precies zoals je dat wil

Jouw volledige backoffice uitbesteden of alleen ad hoc ondersteuning nodig? Wat je ook nodig hebt, wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen!

Eenvoudig op te schalen in tijden van drukte

Groeien in de hoogste versnelling of snel schakelen als het even nodig is? Wij bewegen mee met jouw bedrijf en doen wat nodig is om samen verder te komen.

Binnen één dag staan we voor je klaar

Als jij vandaag bedenkt dat je gisteren iets nodig had staan we morgen al voor je klaar. Van een last minute notulist tot klantenservice on-demand.

Professioneel, met een persoonlijke touch

Natuurlijk zijn we professioneel, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat jouw (mogelijke) klanten te maken hebben met echte mensen die écht helpen.

Ontdek alles over
Allround Support

Alles over Allround Support ontdek je in onze brochure. Hierin vertellen we je meer over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Download de brochure nu door je e-mailadres achter te laten.

Zij gingen je voor

Geïnteresseerd in onze Allround Support?

Heb jij besloten meer tijd ín jouw bedrijf te willen steken? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.