ICT, media & communicatie

Altijd bereikbaar? Wij helpen je.

Jouw ICT, media en communicatiebedrijf altijd bereikbaar met Allround Support

Bedrijven in ICT, media en communicatie worden verwacht altijd bereikbaar te zijn; aan te staan. Tegelijkertijd heb jij belangrijkere dingen op je bordje dan continu de telefoon opnemen, of zelf belangrijke vergaderingen notuleren. Als je gebruik maakt van de maatwerk hulp van Allround Support wordt je ontzorgt precies op de vlakken die jij wil – van een virtual assistant tot transcriptiedienst.

Wij maken werk van jouw werk.

telefoonservice_apeldoorn

We leren jouw business en je klanten kennen

Er is een kans dat je al langere tijd denkt dat je wel wat hulp kan gebruiken; eigenlijk hebben jij en je team geen tijd meer om alles zelf te doen. Toch, een externe partij inschakelen? Je wil wel dat al je klanten zo goed mogelijk helpen. Daarom verdiepen wij ons in jouw bedrijf en zorgen we dat jouw klanten altijd een goede indruk blijven houden.

Hulp op maat voor jouw bedrijf

Of je nou werkt op het vlak van IT, internet, automatisering, marketing, hard- of software: wij staan klaar om je verder te helpen en groeien mee. Mensen zijn onze specialiteit, daarom weten we voor bedrijven in alle branches de beste support te leveren.

hero_bg

Rinske Wallet
Office Manager

Even sparren of vrijblijvend advies?

Wij snappen dat het lastig kan zijn om een goede keuze te maken tussen de verschillende abonnementen. Ik help je graag om de juiste keuze te maken. Je bent altijd welkom voor een kopje koffie, maar je mag mij natuurlijk ook altijd even bellen.

Hierom kies je voor Allround Support

Allround ondersteuning, precies zoals je dat wil

Jouw volledige backoffice uitbesteden of alleen ad hoc ondersteuning nodig? Wat je ook nodig hebt, wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen!

Eenvoudig op te schalen in tijden van drukte

Groeien in de hoogste versnelling of snel schakelen als het even nodig is? Wij bewegen mee met jouw bedrijf en doen wat nodig is om samen verder te komen.

Binnen één dag staan we voor je klaar

Als jij vandaag bedenkt dat je gisteren iets nodig had staan we morgen al voor je klaar. Van een last minute notulist tot klantenservice on-demand.

Professioneel, met een persoonlijke touch

Natuurlijk zijn we professioneel, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat jouw (mogelijke) klanten te maken hebben met echte mensen die écht helpen.

Ontdek alles over
Allround Support

Alles over Allround Support ontdek je in onze brochure. Hierin vertellen we je meer over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Download de brochure nu door je e-mailadres achter te laten.

Zij gingen je voor

Geïnteresseerd in onze Allround Support?

Heb jij besloten meer tijd ín jouw bedrijf te willen steken? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.