Inbound callcenter

Verwachtingen overtreffen, van jou én je klanten.

 

 

Wij zijn geen callcenter (maar nemen wel de telefoon aan)

Oké, in de titel staat dat we een inbound callcenter zijn. Dat klopt ook wel, maar tegelijkertijd niet helemaal. Zeg callcenter en je denkt aan grote kantoren met tientallen schermen, honderden metertjes voor alle targets en gehaaste studenten die 90 seconden hebben voor een belletje. Dat zijn wij niet. Wij nemen je telefoon aan (en beantwoorden chats, e-mails en plannen afspraken) en je kan ons dus zien als een callcenter, maar eigenlijk zijn we meer dan dat.

We zijn meer dan een callcenter

Wij onderscheiden ons van normale inbound callcenters. Dat doen we omdat het anders moet. Je wil dat jouw klanten na een telefoontje met een goed gevoel achterblijven en daar is meer dan 90 seconden voor nodig. Ons team staat iedereen persoonlijk en proactief te woord; we helpen. Regelmatig terugkerende bellers herkennen onze naam, stem en zien er naar uit om weer door ons geholpen te worden.

Wat je ook doet: Allround Support

Werk je in de staalindustrie? Geef je financieel advies of verkoop je relatiegeschenken? Werk je met producten, verkoop je diensten of produceer je van die papieren rietjes met leuke prints? Wat je ook doet, wij ontdekken graag meer over jouw bedrijf. Ons callcenter is namelijk in te zetten voor elk soort bedrijf. Als jij jouw klanten op de beste manier wil helpen, dan staan we bij Allround Support voor je klaar.

Hierom kies je voor Allround Support

Allround ondersteuning, precies zoals je dat wil

Jouw volledige backoffice uitbesteden of alleen ad hoc ondersteuning nodig? Wat je ook nodig hebt, wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen!

Eenvoudig op te schalen in tijden van drukte

Groeien in de hoogste versnelling of snel schakelen als het even nodig is? Wij bewegen mee met jouw bedrijf en doen wat nodig is om samen verder te komen.

Binnen één dag staan we voor je klaar

Als jij vandaag bedenkt dat je gisteren iets nodig had staan we morgen al voor je klaar. Van een last minute notulist tot klantenservice on-demand.

Professioneel, met een persoonlijke touch

Natuurlijk zijn we professioneel, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat jouw (mogelijke) klanten te maken hebben met echte mensen die écht helpen.

Ontdek alles over
Allround Support

Alles over Allround Support ontdek je in onze brochure. Hierin vertellen we je meer over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Download de brochure nu door je e-mailadres achter te laten.

Zij gingen je voor

Geïnteresseerd in onze Allround Support?

Heb jij besloten meer tijd ín jouw bedrijf te willen steken? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.