Live chat

(Potentiële) klanten hebben steeds meer behoefte aan snel contact. Mensen mailen steeds minder maar bellen of chatten liever, zodat ze sneller een antwoord hebben op hun vraag.

Online bereikbaar? Wij regelen het

Om de best mogelijke service te leveren moet je tegenwoordig snel bereikbaar zijn en daarvoor kun je makkelijk jouw live chat uitbesteden. Of je nou een webshop runt of diensten levert, live chat geeft klanten de mogelijkheid om je direct via jouw website te bereiken. Dan is het wel belangrijk om daadwerkelijk snel bereikbaar te zijn. Onze live chat professionals zitten klaar om berichten snel en professioneel te beantwoorden.

Laagdrempelig en professioneel contact

We kunnen je helpen als je al live chat aanbiedt, maar ook als jouw website nog geen live chat-functionaliteiten heeft helpen we je graag. Door jouw klanten direct de optie te geven op elke pagina van je website in contact te komen en vragen te stellen haal je veel barrières weg. Zelfs contactformulieren worden vaak op het laatste moment afgesloten, maar een live chat is al gestart vanaf één bericht.

Hoe werkt onze allround live chat?

Live chat kan bijna niet simpeler, voor jou én je klanten. Onze live chat stel je in met een simpele code die je op jouw website plaatst, waardoor onze chatmodule geactiveerd wordt en zichtbaar is voor je klanten. Aan de hand van door jou opgestelde vragen en antwoorden helpen we elke klant professioneel en proactief verder en we koppelen elke chat aan je terug.

Hierom kies je voor Allround Support

Allround ondersteuning, precies zoals je dat wil

Jouw volledige backoffice uitbesteden of alleen ad hoc ondersteuning nodig? Wat je ook nodig hebt, wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen!

Eenvoudig op te schalen in tijden van drukte

Groeien in de hoogste versnelling of snel schakelen als het even nodig is? Wij bewegen mee met jouw bedrijf en doen wat nodig is om samen verder te komen.

Binnen één dag staan we voor je klaar

Als jij vandaag bedenkt dat je gisteren iets nodig had staan we morgen al voor je klaar. Van een last minute notulist tot klantenservice on-demand.

Professioneel, met een persoonlijke touch

Natuurlijk zijn we professioneel, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat jouw (mogelijke) klanten te maken hebben met echte mensen die écht helpen.

Live chat abonnementen

Heb je besloten dat je geen chat meer wil missen? Kies dan hieronder welk abonnement het beste bij jouw bedrijf past. Na drie maanden kijken we samen of je de juiste keuze hebt gemaakt, of wellicht toch beter af bent met een kleiner óf groter abonnement! 

Be online

€ 50,- p.m.

Get online

€ 95,- p.m.

Stay online

€ 150,- p.m.

Zij gingen je voor

Allround Support Groep
4.9
Gebaseerd op 35 beoordelingen
powered by Google
Anouk BroerAnouk Broer
12:33 22 Apr 24
Mijn bedrijf maakt nu al een half jaar gebruik van de diensten van Allround Support voor telefonische ondersteuning. Het is... geruststellend om te weten dat mijn klanten altijd telefonisch geholpen kunnen worden, zelfs als ik of mijn collega's niet beschikbaar zijn. De samenwerking verloopt soepel en professioneel. Ik kan het zeker aanbevelen!lees verder
Janneke RuttenJanneke Rutten
15:56 04 Mar 24
Ik werk inmiddels 4 jaar met Allround Support group en ze zijn een backoffice - partner die niet meer weg te denken valt.... Betrouwbaarheid op ontzorging en professionele betrokkenheid!lees verder
SanderSander
09:48 11 Aug 23
Zeer prettige ervaring met de Allround Support Groep. Vriendelijkheid en professionaliteit staat voorop. Ga zo door!
Youri L.Youri L.
09:48 11 Aug 23
Ontzettend fijn en leuk bedrijf om mee samen te werken. Het team pakt alles snel en goed op en denkt ook mee in oplossingen.
Zeer goede ervaring met de Allround Support Groep. Al jaren ondersteunen ze ons op het gebied van telefonie. Leuke en... enthousiaste groep die bijdraagt aan een professionele en vriendelijke uitstraling voor je bedrijf.lees verder
leander mulderleander mulder
11:20 10 Aug 23
Allround Support Groep is voor DHPS B.V een waardevolle partner en betrouwbare partner op het gebied van telefonische back-up,... een professioneel verlengstuk van onze organisatie!lees verder
Jos BoschJos Bosch
07:31 27 Jun 23
We maken ad hoc gebruik van Allround Support. Een soort 'redder in nood' tijdens piekuren of onderbezetting van ons kantoor. Onze... klanten ervaren het contact als zeer prettig, worden netjes te woord gestaan en wij ontvangen duidelijke emailberichten v.w.b. hetgeen van ons wordt verwacht. Absoluut waardevolle dienstverlening!lees verder
Thom van der MeulenThom van der Meulen
10:30 21 Jun 23
Wij maken al 5 jaar met grote tevredenheid gebruik van de telefoon service diensten van Allround Support. Onze klanten worden... altijd netjes te woord gestaan.lees verder
js_loader

Ontdek alles over
Allround Support

Alles over Allround Support ontdek je in onze brochure. Hierin vertellen we je meer over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Download de brochure nu door je e-mailadres achter te laten.

Geïnteresseerd in onze live chat?

Wil je dat wij werk maken van jouw werk? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.

Stay Allround pakket

Get Allround pakket

Be Allround pakket

Stay online pakket

Get online pakket

Be online pakket

Stay Connected pakket

Get Connected pakket

Be Connected pakket