Onroerend goed

Onroerend goed klantcontact met Allround Support

Lever de beste service in onroerend goed, samen met Allround Support

Mond-tot-mondreclame is extreem belangrijk in onroerend goed: de vrienden en familie van jouw klanten zijn allemaal prospects. Lever je de beste service, dan gaat iedereen dat horen. Van de telefoon die vriendelijk en snel wordt beantwoord, tot afspraken die je altijd nakomt. Wil je met gemak betere service verlenen? Laat ons je helpen met de vele soorten support die we leveren.

telefoonservice_apeldoorn

Van afspraken plannen tot vragen beantwoorden

Wij doen alles waar jij het liefst niet mee bezig bent. De zaken waarvan je denkt: ‘Dat zou gewoon moeten gebeuren’. En met ons is dat ook zo. Wij nemen elk telefoontje op, beantwoorden iedere e-mail, plannen afspraken en zorgen dat je er bent. We leveren virtual personal assistants die je volledig ontzorgen, maar ook verschillende diensten voor bijvoorbeeld webcare of livechat.

Wat je ook doet, wij helpen je om het beter te doen

Welke onderdeel van onroerend goed jouw core business ook is, wij staan je bij om het nog beter te doen. Vragen beantwoorden voor een woningbouwvereniging? Check. De telefoon aannemen voor makelaars en woningverhuurders? Check. Afspraken plannen voor woningontruiming? We doen het allemaal.

hero_bg

Rinske Wallet
Office Manager

Even sparren of vrijblijvend advies?

Wij snappen dat het lastig kan zijn om een goede keuze te maken tussen de verschillende abonnementen. Ik help je graag om de juiste keuze te maken. Je bent altijd welkom voor een kopje koffie, maar je mag mij natuurlijk ook altijd even bellen.

Hierom kies je voor Allround Support

Allround ondersteuning, precies zoals je dat wil

Jouw volledige backoffice uitbesteden of alleen ad hoc ondersteuning nodig? Wat je ook nodig hebt, wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen!

Eenvoudig op te schalen in tijden van drukte

Groeien in de hoogste versnelling of snel schakelen als het even nodig is? Wij bewegen mee met jouw bedrijf en doen wat nodig is om samen verder te komen.

Binnen één dag staan we voor je klaar

Als jij vandaag bedenkt dat je gisteren iets nodig had staan we morgen al voor je klaar. Van een last minute notulist tot klantenservice on-demand.

Professioneel, met een persoonlijke touch

Natuurlijk zijn we professioneel, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat jouw (mogelijke) klanten te maken hebben met echte mensen die écht helpen.

Ontdek alles over
Allround Support

Alles over Allround Support ontdek je in onze brochure. Hierin vertellen we je meer over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Download de brochure nu door je e-mailadres achter te laten.

Zij gingen je voor

Geïnteresseerd in onze Allround Support?

Heb jij besloten meer tijd ín jouw bedrijf te willen steken? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.