Duvama, Bert Kolk

Op 21 november 2016 kwamen wij van Duvama bij jou met de vraag of je ons kon ondersteunen met de invoerwerkzaamheden van Risico Inventarisatie en Evaluatie onderzoek voor een 84 tal parkeergarages. Je was gelijk positief en ondernam de stappen om Gezina Hardenberg hieraan te koppelen. 

<<Lees meer>>       

Fit20 Overschie, Bas Pronk

Allround. Ze pakken je telefoon voor je op, ze nemen je agenda deels over. Als ik er voor 't eerst over hoor, schiet mijn spaarzame haar overeind. Als ik er verder over nadenk en de primitieve gevoelens van toen weer oproep, herinner ik me nog niets. Er komen op die warme septemberdag vlekken in de nek bij. 

<<Lees meer>>

Vikio IT Partners, Gert Jan Kroon

Vikio IT Partners maakt al enkele jaren gebruik van de telefoonservice van Allround Support Groep. Als wij de telefoon niet kunnen oppakken, doet Allround dat voor ons op een zeer professionele wijze. 

Windst in Bedrijf, Johan Wind

Windst in Bedrijf maakt gebruik van de telefoonservice van Allround Support Groep. Dit naar volle tevredenheid. De manier waarop onze klanten te woord worden gestaan door de medewerkers van Allround Support Groep draagt bij aan dat wat wij als Windst in Bedrijf willen uitstralen; Persoonlijk, Laagdrempelig, Professioneel en Optimale bereikbaarheid. Dat is wat wij kunnen waarborgen dank zij de vakkundige bijdrage van Allround Support Groep.

 <<Lees meer>> 

 

V-Kam Education, Willem Jan Beens

Als sinds de start in 2001 maken wij gebruik van externe telefonistes. Sinds begin 2016 zijn wij overgestapt naar Allround Support Groep. Hierdoor kunnen wij voor onze klanten een optimale bereikbaarheid garanderen. 

<<Lees meer>>

 

Zichtbaar Internet, John Krijgsman

Direct na het doorverbinden van onze telefoon naar Allround Support Groep, hebben wij ervaren hoe belangrijk goede bereikbaarheid is. Het eerste telefoontje dat zij ruim een jaar geleden voor ons beantwoorden, leverde direct een nieuwe opdracht op. 

<<Lees meer>>

 

Ekelmans Financieel Advies, Sibren Ekelmans

Sinds de markt voor hypotheekadvies behoorlijk is aangetrokken zijn wij op zoek gegaan naar een extra opvang voor ons telefoonverkeer. Allround Support Groep doet dit naar volle tevredenheid!!!

 

KTNO, Stefanie Straeter

Wij werken nu al bijna 2 jaar met Allround Support samen en zijn ontzettend tevreden!

Het is voor ons dé ideale oplossing om niet de hele dag naast de telefoon te hoeven zitten.

<<Lees meer>>

 

Praktijk voor Arbeid & Gezondheid, Eveliene Kuipers 

Aanvankelijk hebben we Allround gevraagd onze telefoon te bevrouwen. Dat scheelde ons veel 
verstoringen tijdens het werk èn we waren per direct full time bereikbaar als praktijk.

Al werkend merkte we hoe betrouwbaar Allround is en hoe ze werkelijk oog hebben voor detail. We kregen steeds meer vertrouwen in ze. 

 

fit 20 Apeldoorn, Hilde Scherrewitz

Sinds 1 december 2014 maakt fit20 Apeldoorn naar volle tevredenheid gebruik van de telefoonservice van de Allround Support Groep.

<<Lees meer>> 

 

Adecco, Alies Zeck - Roessink

De afgelopen 2 jaar heeft Top Secretaries Oost Nederland de samenwerking met Allround Support Groep voor de telefoonservice als zeer prettig ervaren. 

<<Lees meer>> 

 

Helder Hypotheek, Rob Schouten


De mogelijkheid voor het huren van vergaderruimtes is voor ons perfect. Het reserveren gaat perfect en supersnel, men is erg klantvriendelijk en servicegericht.

<<Lees meer>>

 

Van den Belt Makelaardij v.o.f, Guido Leerkes

Door de aantrekkende woningmarkt liep de agenda steeds sneller vol waardoor de bezetting van ons kantoor onder druk kwam te staan. Daarom hebben wij Greta benaderd om voor ons kantoor de telefoonservice te verlenen. De klant heeft in de meeste gevallen niet eens door dat onze telefoonlijn staat doorgeschakeld. Wij bevelen de Allround Support Groep zeker aan.  

<<Lees meer>>

 

Permeduc, Charlotte van der Mijn

Ik wilde jullie even laten weten dat ik erg blij met jullie ben! Het is voor mij een fijne gedachte dat jullie altijd de telefoon opnemen als ik dat niet kan doen. 

<<Lees meer>> 

 

Acus,Gerke van Zalk

Allround Support zorgt ervoor dat ik klantvriendelijk bereikbaar ben op momenten dat ik niet 
bereikbaar kan zijn. 

<<Lees meer>>

 

Reinders Makelaars, Jeroen Reinders

Als makelaar in Apeldoorn en mede-eigenaar van Reinders Makelaars werken wij nu zo'n 3 en half jaar met Allround Support Groep van Greta Jordens en dat bevalt ons uitermate goed.

<<Lees meer>>