fit20, Overschie

Allround. Ze pakken je telefoon voor je op, ze nemen je agenda deels over. Als ik er voor 't eerst over hoor, schiet mijn spaarzame haar overeind. Als ik er verder over nadenk en de primitieve gevoelens van toen weer oproep, herinner ik me nog niets. Er komen op die warme septemberdag vlekken in de nek bij.

Laten we stellen dat het loslaten van een cruciaal onderdeel in mijn bedrijfsproces niet al te eenvoudig is voor een controlfreak zoals ik. Maar wil je vooruit, wil je groeien, wil je iets bereiken... dan ben je, als je niet oppast, zelf de rem. Dus... met dank aan Hilde -iemand in wie ik eerlijk gezegd veel van mezelf herken en die ik zakelijk hoog inschaal- trad ik met Greta in contact. Een vriendelijke dame, geheel niet onder de indruk van mijn dwangneuroses op dit gebied. Sterker, ze haalde vrijwel direct de angel uit mijn angst. Met vriendelijke, geruststellende en bovenal vertrouwenwekkende woorden.

En toen... D-day... De dag was daar, de telefoon werd doorgeschakeld. De agenda werd betreden door de charmante Allround-dames. Ik onderging het met een hartslag waarmee ik doorgaans Alpe d'Huez beklim.

Maar eerlijk is eerlijk: die dag veranderde mijn leven. Ik chargeer iets -ok, ik beken- maar in alle eerlijkheid: de toevoeging van Allround's expertise en service aan mijn bedrijf is er één die ik als rustgevend bestempel. Heb je een keer overleg, wil je een keer de racefiets op om drie uur 's middags of komt er een prospect op bezoek: je weet dat de telefoon netjes wordt opgenomen. En dus kan je even loslaten. Meestal is er geen actie vereist -maar ontvang je wel bericht van de verrichte actie- en als het wel vereist is, dan ontvang je bericht over de te ondernemen actie. Ideaal, voor zowel mij, mijn personeel als de klanten. Met name voor de vele mannelijke klanten, want ik kan me voorstellen dat ze liever met een charmant klinkende Melissa praten dan met mij. Tenminste, die voorkeur zou ik zelf hebben. 

Laat ik besluiten met een laatste ode, een magnifiek teken van de wijze waarop deze dames met hun klanten omgaan. Afgelopen zaterdag vierde ik mijn 35ste verjaardag. Er lag een geschreven enveloppe in de bus, met daarin een verjaardagskaart van Allround. Op de foto staan de dames die mijn leven vergemakkelijken en speciaal voor mij op de foto zijn gegaan met slingers en confetti. 
Althans, dat laatste maak ik me zelf maar wat graag wijs. Het is in elk geval hoe persoonlijk ik me behandeld voel, wat alles zegt over de prettige wijze waarop Allround met haar klanten omgaat. 

Een groot compliment aan het team in het algemeen en aan Greta in het bijzonder. Bedankt!

Bas Pronk Fit20
Bas Pronk
Eigenaar, 
fit20 Overschie