Melissa Otten (1987), Teamleider

Mijn naam is Melissa Otten. Ik ben sinds 13 oktober 2008 in dienst bij Allround Support Groep. Ik ben begonnen als telefoniste/receptioniste en inmiddels Teamleider. In juni 2008 heb ik het diploma Toerisme, niveau 4, richting reizen gehaald. Tijdens mijn opleiding heb ik onder andere als telefoniste gewerkt op de afdeling verkoop en informatie van een grote touroperator. De ervaring die ik daar heb opgedaan en de verschillende talen die ik spreek, gebruik ik nu voor het opnemen van de telefoon voor Allround en de klanten van onze Telefoonservice.

 

persoonlijke eigenschappen melissa

Ik zie de telefoonklanten portefeuille alsof het mijn eigen ‘winkeltje’ is en ben dan ook zeer zorgvuldig en betrokken. Ik ben van nature gastvrij, zorgzaam en attent. Ik voel me dan ook helemaal op mijn plaats bij Allround.

 

melissa over ons team

Iedereen werkt hier met plezier en is gemotiveerd om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. De uiteenlopende wensen maken het iedere dag weer heel afwisselend en de verscheidenheid in ons team onderling zorgt er voor dat wij elkaar goed aanvullen.

 

Melissa Over Ons