Receptiediensten

Een goede eerste indruk is business waard.

 

 

Wil je receptiediensten inhuren voor de beste representatie?

‘De eerste indruk is goud waard’, dat weten we allemaal en daarom is het verstandig representatieve receptiediensten in te huren. Want worden jouw klanten verwelkomt met een glimlach dan komen ze beter binnen en gaan ze met een goed gevoel weer weg. Onze professionele receptionisten pakken alle bekende receptieklussen op, altijd met een lach.

We bouwen mee aan de beste indruk

Mensen zijn vatbaar voor wat er om hen heen gebeurt: kijken negen mensen omhoog, dan blijft de tiende niet achter. Kucht er één dan volgen er meer. 

En als een receptionist jouw klanten ontvangt met een lach? Dan lachen je klanten terug. Proactief uitgevoerde receptiediensten bouwen mee aan de beste indruk van jouw bedrijf.

Van A tot ziens, onze receptiediensten ontzorgen volledig

Van binnenkomst tot vertrek; onze receptionisten staan paraat in woord en daad om jou en je klanten waar nodig te helpen. We nemen de telefoon aan, ontvangen gasten, zorgen voor koffie en thee en ga zo maar door — dat doen onze receptionisten ook. We werken tot al het werk gedaan is.

Hierom kies je voor Allround Support

Allround ondersteuning, precies zoals je dat wil

Jouw volledige backoffice uitbesteden of alleen ad hoc ondersteuning nodig? Wat je ook nodig hebt, wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen!

Eenvoudig op te schalen in tijden van drukte

Groeien in de hoogste versnelling of snel schakelen als het even nodig is? Wij bewegen mee met jouw bedrijf en doen wat nodig is om samen verder te komen.

Binnen één dag staan we voor je klaar

Als jij vandaag bedenkt dat je gisteren iets nodig had staan we morgen al voor je klaar. Van een last minute notulist tot klantenservice on-demand.

Professioneel, met een persoonlijke touch

Natuurlijk zijn we professioneel, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat jouw (mogelijke) klanten te maken hebben met echte mensen die écht helpen.

Ontdek alles over
Allround Support

Alles over Allround Support ontdek je in onze brochure. Hierin vertellen we je meer over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Download de brochure nu door je e-mailadres achter te laten.

Zij gingen je voor

Geïnteresseerd in onze Allround Support?

Heb jij besloten meer tijd ín jouw bedrijf te willen steken? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.