Secretariële ondersteuning

Heb je behoefte aan secretariële ondersteuning? Heb je het gevoel dat je door alle administratieve taken niet meer toekomt aan ‘echt werken’? Allround Support Groep kan je ondersteunen met secretarieel en administratief werk zoals het beantwoorden van telefoontjes en mails, agendabeheer, het maken van notulen en het bijhouden van administratie. Deze taken zijn voor jou misschien een blok aan je been, maar onze medewerkers die secretariële ondersteuning bieden krijger hier juist energie van!

Jouw backoffice in handen van onze Virtual Assistants

Structureel tijd te kort komen omdat je meer bezig bent met randzaken dan het werk dat je leuk vindt is een van de redenen dat jouw werkplezier daalt. Je kunt hier natuurlijk iemand voor in dienst nemen, maar dan ben je in plaats van ondernemer ook ineens werkgever. En heel eerlijk? Je hebt niet eens de tijd om deze taken uit te voeren, lukt het je echt om een nieuwe werknemer in te werken zoals hij of zij verdient? Met onze secretariële ondersteuningen nemen we juist deze taken uit handen en hoef je niet een nieuwe werknemer in te werken. Onze virtual assistant op afstand ondersteunt je op allerlei vlakken als het gaat om backoffice werkzaamheden. Zo kun jij je richten op wat je leuk vindt en wat echt belangrijk is.

Eindelijk je bedrijf laten groeien

Veel ondernemers besteden een groot deel van hun tijd met het werken in hun bedrijf in plaats van aan hun bedrijf. Tijd om ideeën voor je onderneming uit te werken ontbreekt. Ruimte om te groeien dus ook, want je verdrinkt al bijna in alle randzaken. Hoe moet dat als je bedrijf nog meer groeit? Door een secretaresse op afstand in te huren heb jij eindelijk de tijd om de ideeën voor je onderneming uit te werken. Je bedrijf kan eindelijk groeien zonder dat jij je druk hoeft te maken om administratieve taken.

Voordelen van secretariële ondersteuning

Secretariële ondersteuning van Allround Support Groep neemt je niet alleen heel veel werk uit handen. Het biedt je nog veel meer voordelen:

  • Je hebt altijd professionele ondersteuning tot je beschikking;
  • Je kunt secretariële ondersteuning inhuren wanneer het jou uitkomt;
  • Je zit niet vast aan arbeidscontracten;
  • Nooit meer last van onderbezetting door ziekte, vakantie of piekmomenten;
  • Geen eigen kantoorruimte nodig voor extra personeel.

Wat wij voor jou kunnen betekenen met secretariële ondersteuning

Allround Support Groep ontzorgt je op alle vlakken. Onze virtual assistants kunnen je backoffice volledig uit handen nemen. Maar ben je alleen op zoek naar iemand die de telefoon voor je aan kan nemen of notulen voor je kan maken tijdens overleggen? Dan kan je ook gebruik maken van onze telefonistes of notulisten. Wil je weten wat wij nog meer voor je kunnen doen? Bekijk dan al onze secretariële ondersteuningen.

Heb je vragen over onze secretariële ondersteuningen? Neem dan direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor jouw organisatie!

Neem contact op