Storingsdienst uitbesteden

Sta voor je klanten klaar en maak beloftes waar.

Storingsdienst uitbesteden en beloftes waarmaken

Als bedrijf in de installatietechniek of de mobiliteitsbranche hebben jouw opdrachtgevers en klanten torenhoge verwachtingen. Om je service te verbeteren kun je er aan denken of je jouw storingsdienst wil uitbesteden. Want kun jij al wel continu bereikbaar zijn als klanten storingen melden? Onze professionele klantspecialisten staan altijd klaar om vragen en opmerkingen vriendelijk te beantwoorden en aan jou door te spelen, waar nodig.

telefoonservice_apeldoorn

Storingdienst uitbesteden, wat is dat?

Het enige wat sneller gaat dan het licht is een storingsmelding: als iets niet werkt hangen klanten vaak direct aan de telefoon. Je wil deze mensen zo vriendelijk mogelijk te woord staan en ze met een goed gevoel achterlaten. Als je jouw storingsdienst uitbesteedt, bereiken mensen als eerste onze proactieve klantcontactspecialisten die altijd gaan voor de beste hulp.

Flexibel inzetbare storingsdienst

Onze storingsdienst is niet alleen snel, maar ook flexibel en is al beschikbaar vanaf 10 telefoontjes per week. Dat vinden we belangrijk, want we snappen dat jij van tevoren nooit weet hoeveel klantcontact een nieuw project oplevert. En heb je onze storingsdienst toch meer nodig? Dan schalen we gewoon met je mee.

Hierom kies je voor Allround Support

Allround ondersteuning, precies zoals je dat wil

Jouw volledige backoffice uitbesteden of alleen ad hoc ondersteuning nodig? Wat je ook nodig hebt, wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen!

Eenvoudig op te schalen in tijden van drukte

Groeien in de hoogste versnelling of snel schakelen als het even nodig is? Wij bewegen mee met jouw bedrijf en doen wat nodig is om samen verder te komen.

Binnen één dag staan we voor je klaar

Als jij vandaag bedenkt dat je gisteren iets nodig had staan we morgen al voor je klaar. Van een last minute notulist tot klantenservice on-demand.

Professioneel, met een persoonlijke touch

Natuurlijk zijn we professioneel, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat jouw (mogelijke) klanten te maken hebben met echte mensen die écht helpen.

Ontdek alles over
Allround Support

Alles over Allround Support ontdek je in onze brochure. Hierin vertellen we je meer over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Download de brochure nu door je e-mailadres achter te laten.

Zij gingen je voor

Geïnteresseerd in onze Allround Support?

Heb jij besloten meer tijd ín jouw bedrijf te willen steken? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.