Greta

Directeur / Eigenaar / Notuleerexpert

Mijn naam is Greta Jordens. Ik ben 55 jaar, getrouwd met Eef en moeder van twee prachtige kinderen, Rinske (27) en Timo (25). Rinske werkt inmiddels ook in ons bedrijf. 25 jaar geleden heb ik Allround Support opgericht en ik vind het nog altijd even leuk. Ik ben een ondersteuner in hart en nieren!

Het is dan ook geweldig om te horen als klanten zeggen dat ze door onze ondersteuning weer orde in de chaos zien, kunnen genieten van meer vrije tijd en kunnen doen wat hún passie is. Laat ons de rest maar doen: regelen, organiseren, plannen. Heerlijk!

Binnen Allround Support ben ik verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van het bedrijf. Daarnaast notuleer ik al ruim 34 jaar de meest uiteenlopende vergaderingen en geef ik een-op-een trainingen (Beter) Leren Notuleren.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te reizen: stedentrips, met de caravan er op uit, een cruise maken. De wereld verkennen en mooie herinneringen maken. Daarnaast vind ik het heerlijk om leuke dingen te doen met familie of vrienden: avondje naar de bioscoop, gezellig lunchen of uit eten, spelletjes doen, wandelen etc.

gray_top_arrow

Wil je weten hoe Greta klinkt?

Geïnteresseerd in onze Allround Support?

Heb jij besloten meer tijd ín jouw bedrijf te willen steken? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.

Stay Allround pakket

Get Allround pakket

Be Allround pakket

Stay online pakket

Get online pakket

Be online pakket

Stay Connected pakket

Get Connected pakket

Be Connected pakket