Julia

Telefoniste

Mijn naam is Julia Bouwmeester en ik ben 23 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend in Loenen. Een leuk en gezellig dorpje waar iedereen elkaar kent! Ik heb het hier erg naar mijn zin.

Oorspronkelijk kom ik uit Apeldoorn, hier heb ik ook gewoond tot dat ik mijn vriend tegen kwam.

Ik heb een jaartje in Leeuwarden gewoond, hier volgde ik de opleiding Hotel Management.

Vorig jaar ben ik begonnen aan de opleiding tot schoonheidsspecialiste in Arnhem. Naast mijn opleiding ben ik sinds half maart 2021 werkzaam als telefoniste bij Allround. Ik heb hiervoor gewerkt in de horeca en de detailhandel, maar was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Wat ik zo leuk vind aan het werk, zijn de afwisselende gesprekken met de bellers. Dat maakt elke dag weer anders!

Naast het werken vind ik het ook heel erg leuk om te hockeyen, dit doe ik eigenlijk al sinds ik 4 jaar oud ben. Ook vind ik het heerlijk om te lopen met onze hond Sammie. Eigenlijk is het de hond van mijn ouders, maar stiekem ook een beetje van mij.

Heerlijk een dagje shoppen of lunchen op het terras vind ik ook erg leuk. Mijn vader barbecuet al sinds ik klein ben en dit heb ik ook zeker van hem meegekregen. Lekker met vrienden of familie in de tuin, met een drankje en iets lekker van de barbecue. Daar kan ik echt van genieten!

gray_top_arrow

Wil je weten hoe Julia de telefoon aanneemt?

Geïnteresseerd in onze Allround Support?

Heb jij besloten meer tijd ín jouw bedrijf te willen steken? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.

Stay Allround pakket

Get Allround pakket

Be Allround pakket

Stay online pakket

Get online pakket

Be online pakket

Stay Connected pakket

Get Connected pakket

Be Connected pakket