Mila

Kantoorhond

Hoi, ik ben Mila, de kantoorhond van Allround.

Ik ben geboren op 22 oktober 2023 en ben dus nu een ondeugende puberhond. De eerste 4 maanden van mijn leven heb ik doorgebracht in Roemenië en dat was niet de beste tijd van mijn leven. Ze hebben mij in februari 2024 gedumpt en achtergelaten. Gelukkig heeft een Stichting mij gevonden en naar Nederland gebracht. Daar kreeg ik na een dag al nieuwe baasjes: Greta en Eef.

Ik mag elke dag mee naar kantoor. Dat vond ik in het begin dóódeng, maar nu vind ik iedereen heel leuk en durf ik wel rond te lopen. Het is hier heel gezellig, iedereen knuffelt of aait mij wel eens.

Héél af en toe blaf ik omdat ik dan ergens van schrik, maar dan roepen ze meteen ‘shhhtttt Mila’ en daar luister ik wel naar.

Als je een keer naar het kantoor in Apeldoorn komt vind ik het wel leuk om je te zien, maar dan denk ik dat ik je niet echt kom begroeten. Dat vind ik nog een beetje spannend. Maar ik hoop dat dat over gaat!

 

Geïnteresseerd in onze Allround Support?

Heb jij besloten meer tijd ín jouw bedrijf te willen steken? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.

Stay Allround pakket

Get Allround pakket

Be Allround pakket

Stay online pakket

Get online pakket

Be online pakket

Stay Connected pakket

Get Connected pakket

Be Connected pakket