Rinske

Office Manager / Virtual Assistant / Notulist

Mijn naam is Rinske Wallet en ik ben 26 jaar oud. Sinds 1 september 2017 werk ik bij Allround Support als Office Manager en Virtual Assistant.

In juni 2018 heb ik de opleiding HBO Bedrijfskunde op Windesheim succesvol afgerond. Daarna heb ik in juni 2020 de opleiding HBO Small Business en Ondernemerschap aan NCOI succesvol afgerond. Tijdens beide studies heb ik veel onderzoeken uitgevoerd naar interne- en externe processen en veel bedrijfsadviezen geschreven. Daarnaast heb ik een minor HRM / het nieuwe werken en een minor International Consultancy gevolgd.  

Ik ervaar veel plezier in het regelwerk wat ik voor klanten mag uitvoeren. Het is iedere dag weer een verrassing hoe de dag gaat lopen. Ik ben op het ene moment bezig met het uitwerken van een dictaat van een arbeidsdeskundige, maar op het andere moment kan ik bezig zijn met het zoeken naar het meest effectieve en efficiënte CRM-pakket voor één van mijn klanten en het geven van advies hierover. Naast mijn VA-werk notuleer ik diverse vergaderingen voor verschillende organisaties.

Sinds februari 2022 ben ik verhuisd naar Zwolle vanuit Apeldoorn. In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met mijn vriend, familie en vriendinnen. Ik vind het heerlijk om op het terras te zitten, op vakantie te gaan, te genieten van de zon, het lekkere eten en om leuke dingen te doen! Mijn favoriete vakantie is toch wel de wintersport naar Kirchberg. Ieder jaar kijk ik hier weer naar uit en vind ik het jammer als ik weer naar huis moet.

Een leuk weetje: Greta is mijn moeder. Allround Support is mij letterlijk met de paplepel ingegoten! Ik hoop het bedrijf in de toekomst van Greta over te nemen.

gray_top_arrow

Wil je weten hoe Rinske als VA klinkt?

Geïnteresseerd in onze Allround Support?

Heb jij besloten meer tijd ín jouw bedrijf te willen steken? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.

Stay Allround pakket

Get Allround pakket

Be Allround pakket

Stay online pakket

Get online pakket

Be online pakket

Stay Connected pakket

Get Connected pakket

Be Connected pakket