Rinske

Office Manager / Virtual Assistant / Notulist

Mijn naam is Rinske Wallet, ik ben 27 jaar oud en ik woon in Zwolle.

Sinds 1 september 2017 werk ik bij Allround Support als Office Manager en Virtual Assistant.

In juni 2018 heb ik de opleiding HBO Bedrijfskunde op Windesheim succesvol afgerond. Daarna heb ik in juni 2020 de opleiding HBO Small Business en Ondernemerschap aan NCOI succesvol afgerond. Tijdens beide studies heb ik veel onderzoeken uitgevoerd naar interne- en externe processen en veel bedrijfsadviezen geschreven. Daarnaast heb ik een minor HRM / het nieuwe werken en een minor International Consultancy gevolgd. Inmiddels volg ik de opleiding Customer Loyalty. 

Ik ervaar veel plezier in het regelwerk wat ik voor klanten mag uitvoeren. Het is iedere dag weer een verrassing hoe de dag gaat lopen. Naast mijn VA-werk notuleer ik diverse vergaderingen voor verschillende organisaties.

In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met mijn vriend, familie en vriendinnen. Ik vind het heerlijk om op het terras te zitten, op vakantie te gaan, te genieten van de zon, het lekkere eten en om leuke dingen te doen! 

Een leuk weetje: Greta is mijn moeder. Allround Support is mij letterlijk met de paplepel ingegoten! Ik hoop het bedrijf in de toekomst van Greta over te nemen.

gray_top_arrow

Wil je weten hoe Rinske als VA klinkt?

Geïnteresseerd in onze Allround Support?

Heb jij besloten meer tijd ín jouw bedrijf te willen steken? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.

Stay Allround pakket

Get Allround pakket

Be Allround pakket

Stay online pakket

Get online pakket

Be online pakket

Stay Connected pakket

Get Connected pakket

Be Connected pakket