Zoë

Telefoniste

Mijn naam is Zoë en ik ben 25 jaar oud.

Ik ben opgegroeid in Almere, maar ben daarna meerdere keren verhuisd.

Voor de liefde ben ik uiteindelijk naar het mooie Epe gekomen en inmiddels wonen wij nu samen met onze drie zoontjes in Heerde (het dorpje ernaast).

Sinds september 2019 ben ik werkzaam bij Allround als telefoniste op maandag, dinsdag en woensdag.

Ik heb ontzettend veel plezier in mijn werk en het allerleukste vind ik de afwisseling tussen de verschillende bedrijven. Je hebt hierdoor hele verschillende gesprekken en het werk verveelt dan ook nooit!

Buiten de telefoon vind ik het ontzettend leuk om bezig te zijn met de social media van Allround. Ik houd me bezig met het up-to-date houden van de social media! We staan altijd open voor nieuwe ideeën en vinden het dan ook leuk om hiermee te experimenteren.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd met mijn gezin door en vinden we het heerlijk om te wandelen in het bos. Daarnaast ben ik echt een gezelligheidsmens en kun je me regelmatig op het terras, in de bioscoop of gewoon bij ons thuis aan de BBQ vinden met vrienden/vriendinnen of familie!

Kortom, ik ben een echte levensgenieter en heb graag mensen om me heen!

gray_top_arrow

Wil je weten hoe Zoë de telefoon aanneemt?

Geïnteresseerd in onze Allround Support?

Heb jij besloten meer tijd ín jouw bedrijf te willen steken? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.

Stay Allround pakket

Get Allround pakket

Be Allround pakket

Stay online pakket

Get online pakket

Be online pakket

Stay Connected pakket

Get Connected pakket

Be Connected pakket