Telefoonservice

Dat ene gemiste telefoontje?

Grote kans dat die beller het ergens anders probeert. Zonde!

Optimale bereikbaarheid via onze telefoondienst

Waarom zou je overwegen om je telefoondienst uit te besteden? Bedenk eens hoeveel tijd je de afgelopen week hebt besteed aan het beantwoorden van telefoontjes en het afhandelen van vragen.

Waren al die vragen echt alleen voor jou bestemd? Vaak zijn meer dan 50% van de oproepen eenvoudig te beantwoorden, en met onze Allround telefoondienst service nemen wij dat graag van je over. Zo staan we jouw klanten te woord, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Onze telefoondienst service groeit met je mee

Denk niet dat een professionele telefoondienst alleen geschikt is voor grote bedrijven. Integendeel, ieder bedrijf, ongeacht de omvang, kan zijn bereikbaarheid verbeteren. Dankzij onze flexibele inzetbaarheid zijn we er ook voor kleinere bedrijven. Je kunt onze telefonistes van de telefoondienst service inschakelen wanneer het jou uitkomt.

Een van de grootste voordelen van het uitbesteden van je telefoondienst aan Allround Support is dat we met je meegroeien. Of je nu een rustige week hebt of elk kwartier een oproep, onze service past zich aan wanneer jij dat nodig hebt. Samen bekijken we wat jouw behoeften zijn.

Je mist nooit meer een telefoontje door jouw telefoondienst uit te besteden

Elk gemist telefoontje kan een gemiste kans zijn. Daarom is het zonde om geen gebruik te maken van een externe telefoondienst.

Een van onze klantcontact specialisten beantwoordt jouw oproepen, handelt de eerste vragen af, verbind indien nodig door of noteert de boodschap van de beller. Na elk gesprek ontvang je een duidelijke samenvatting, zodat je jouw klanten op het moment dat het jou uitkomt kunt terugbellen.

Rinske Wallet
Office Manager

Even sparren of vrijblijvend advies?

Wij snappen dat het lastig kan zijn om een goede keuze te maken tussen de verschillende abonnementen. Ik help je graag om de juiste keuze te maken. Je bent altijd welkom voor een kopje koffie, maar je mag mij natuurlijk ook altijd even bellen.

Telefoondienst abonnementen voor bedrijven

7 dagen gratis en vrijblijvend proberen

Heb je besloten dat je geen gesprek meer wil missen? Kies dan hieronder welk abonnement het beste bij jouw bedrijf past.
Je kunt onze dienst geheel vrijblijvend 7 dagen uitproberen.

Be connected

€ 26,25 p.m.

Get connected

€ 68,25 p.m.

Meest gekozen
Meest gekozen

Stay connected

€ 152,25 p.m.

Ontdek alles over
Allround Support

Alles over Allround Support ontdek je in onze brochure. Hierin vertellen we je meer over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Download de brochure nu door je e-mailadres achter te laten.

Hierom kies je voor Allround Support

Allround ondersteuning, precies zoals je dat wil

Jouw volledige backoffice uitbesteden of alleen ad hoc ondersteuning nodig? Wat je ook nodig hebt, wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen!

Eenvoudig op te schalen in tijden van drukte

Groeien in de hoogste versnelling of snel schakelen als het even nodig is? Wij bewegen mee met jouw bedrijf en doen wat nodig is om samen verder te komen.

Binnen één dag staan we voor je klaar

Als jij vandaag bedenkt dat je gisteren iets nodig had staan we morgen al voor je klaar. Van een last minute notulist tot klantenservice on-demand.

Professioneel, met een persoonlijke touch

Natuurlijk zijn we professioneel, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat jouw (mogelijke) klanten te maken hebben met echte mensen die écht helpen.

Zij gingen je voor

Geïnteresseerd in een telefoniste op afstand?

Wil je dat wij werk maken van jouw werk? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.