Telefoonservice

Dat ene gemiste telefoontje?

Grote kans dat die beller het ergens anders probeert. Zonde!

Telefoonservice Almen – Altijd optimaal bereikbaar, zelfs in jouw afwezigheid!

Overweeg je jouw telefoonservice uit te besteden? Bedenk eens hoeveel tijd je de afgelopen week hebt besteed aan het opnemen van de telefoon en het zelf afhandelen van vragen.

Waren al die vragen specifiek voor jou bedoeld en vereisen ze jouw persoonlijke aandacht? Vaak kunnen meer dan 50% van alle bellers eenvoudig geholpen worden, en met onze Allround telefoonservice nemen wij dat graag van je over. Zo staan wij jouw klanten te woord terwijl jij je kunt richten op wat werkelijk belangrijk is. Met Telefoonservice Almen zorgen we ervoor dat je altijd optimaal bereikbaar bent, zelfs wanneer je er niet bent!

telefoonservice-almen
telefoonservice-in-almen

Telefoonservice Almen – Groeit mee met jouw bedrijf!

Bij Telefoonservice Almen geloven we dat een professionele telefoonservice niet alleen geschikt is voor grote bedrijven. Of je nu een groot of klein bedrijf hebt, wij kunnen jouw bereikbaarheid naar een professioneel niveau tillen. Dankzij onze flexibele inzetbaarheid zijn we er ook voor kleinere bedrijven. Je kunt onze telefonistes inschakelen op de momenten die voor jou het beste werken.

Eén van de grootste voordelen van het uitbesteden van jouw telefoonservice aan Telefoonservice Almen is dat we met je meegroeien. Of het nu een rustige week is of je elk kwartier een telefoontje verwacht, onze service past zich aan op basis van jouw behoeften. Samen kijken we naar wat je nodig hebt, zodat we jouw bereikbaarheid optimaal kunnen verzorgen. Met Telefoonservice Almen ben je verzekerd van een telefoonservice die met jouw bedrijf meegroeit!

Telefoonservice Almen – Mis geen enkel telefoontje meer!

Bij Telefoonservice Almen begrijpen we dat elk gemist telefoontje een gemiste kans kan betekenen. Daarom is het zonde om geen gebruik te maken van onze telefoonservice op afstand.

Onze klantcontactspecialisten staan klaar om jouw telefoontjes aan te nemen, de eerste vragen te beantwoorden, indien gewenst door te verbinden of het bericht van de beller te noteren. Na ieder gesprek ontvang je een duidelijke terugkoppeling, zodat je jouw klanten op het moment dat het jou het beste uitkomt kunt terugbellen. Met Telefoonservice Almen hoef je nooit meer een telefoontje te missen en blijf je altijd optimaal bereikbaar!

telefoonservice-bij-almen

Rinske Wallet
Office Manager

Even sparren of vrijblijvend advies?

Wij snappen dat het lastig kan zijn om een goede keuze te maken tussen de verschillende abonnementen. Ik help je graag om de juiste keuze te maken. Je bent altijd welkom voor een kopje koffie, maar je mag mij natuurlijk ook altijd even bellen.

Telefoonservice abonnementen

7 dagen gratis en vrijblijvend proberen

Heb je besloten dat je geen gesprek meer wil missen? Kies dan hieronder welk abonnement het beste bij jouw bedrijf past.
Je kunt onze dienst geheel vrijblijvend 7 dagen uitproberen.

Be connected

€ 26,25 p.m.

Get connected

€ 68,25 p.m.

Meest gekozen
Meest gekozen

Stay connected

€ 152,25 p.m.

Ontdek alles over
Allround Support

Alles over Allround Support ontdek je in onze brochure. Hierin vertellen we je meer over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Download de brochure nu door je e-mailadres achter te laten.

Hierom kies je voor Allround Support

Allround ondersteuning, precies zoals je dat wil

Jouw volledige backoffice uitbesteden of alleen ad hoc ondersteuning nodig? Wat je ook nodig hebt, wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen!

Eenvoudig op te schalen in tijden van drukte

Groeien in de hoogste versnelling of snel schakelen als het even nodig is? Wij bewegen mee met jouw bedrijf en doen wat nodig is om samen verder te komen.

Binnen één dag staan we voor je klaar

Als jij vandaag bedenkt dat je gisteren iets nodig had staan we morgen al voor je klaar. Van een last minute notulist tot klantenservice on-demand.

Professioneel, met een persoonlijke touch

Natuurlijk zijn we professioneel, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat jouw (mogelijke) klanten te maken hebben met echte mensen die écht helpen.

Zij gingen je voor

Geïnteresseerd in een telefoniste op afstand?

Wil je dat wij werk maken van jouw werk? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.