Telefoonservice

Dat ene gemiste telefoontje?

Grote kans dat die beller het ergens anders probeert. Zonde!

Altijd bereikbaar in Apeldoorn, zelfs wanneer je er niet bent!

Heb je er weleens over nagedacht om je telefoonservice uit te besteden? Stel je eens voor hoeveel tijd je afgelopen week hebt besteed aan het beantwoorden van telefoontjes en het afhandelen van vragen.

 

Waren al die vragen waar alleen jij het antwoord op had? Vaak zijn meer dan 50% van de oproepen eenvoudig te beantwoorden, en met onze veelzijdige telefoonservice kunnen wij dat voor jou regelen. Terwijl jij je richt op wat echt belangrijk is, staan wij je klanten te woord en helpen we ze verder. En dat allemaal zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het bereikbaar zijn in Apeldoorn.

telefoonservice-Apeldoorn
telefoonservice-in-Apeldoorn

Onze Telefoonservice in Apeldoorn groeit met je mee!

Denk je dat een professionele telefoonservice alleen geschikt is voor grote bedrijven? Dat is absoluut niet waar! Elk bedrijf, groot of klein, kan profiteren van een verbeterde bereikbaarheid. Juist door onze flexibiliteit zijn we er ook voor kleine bedrijven. Bij onze telefoonservice kun je onze telefonistes inschakelen wanneer het jou uitkomt.

 

Een van de grootste voordelen van het uitbesteden van je telefoonservice aan Allround Support is dat we met je meegroeien. Of het nu een rustige week is of dat je elk kwartier telefoontjes ontvangt, onze service past zich aan op de momenten dat je het nodig hebt. Samen kijken we naar wat je precies nodig hebt. En dat geldt natuurlijk ook voor bedrijven in Apeldoorn.

Mis geen enkel telefoontje in Apeldoorn meer!

Elk gemist telefoontje kan een gemiste kans betekenen. Daarom is het zonde om geen gebruik te maken van een telefoonservice op afstand, ook in Apeldoorn.

 

Bij ons neemt een van onze klantcontactspecialisten jouw telefoontjes aan, beantwoordt de initiële vragen, verbindt indien nodig door of noteert het bericht van de beller. Na elk gesprek ontvang je een duidelijke terugkoppeling, zodat je op het moment dat het jou het beste uitkomt contact kunt opnemen met je klanten. Op deze manier ben je er zeker van dat je geen enkel belangrijk telefoontje mist.

Ontmoet onze telefoonservice-team

Rinske Wallet
Office Manager

Even sparren of vrijblijvend advies?

Wij snappen dat het lastig kan zijn om een goede keuze te maken tussen de verschillende abonnementen. Ik help je graag om de juiste keuze te maken. Je bent altijd welkom voor een kopje koffie, maar je mag mij natuurlijk ook altijd even bellen.

Telefoonservice abonnementen

7 dagen gratis en vrijblijvend proberen

Heb je besloten dat je geen gesprek meer wil missen? Kies dan hieronder welk abonnement het beste bij jouw bedrijf past.
Je kunt onze dienst geheel vrijblijvend 7 dagen uitproberen.

Be connected

€ 26,25 p.m.

Get connected

€ 68,25 p.m.

Meest gekozen
Meest gekozen

Stay connected

€ 152,25 p.m.

Ontdek alles over
Allround Support

Alles over Allround Support ontdek je in onze brochure. Hierin vertellen we je meer over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Download de brochure nu door je e-mailadres achter te laten.

Hierom kies je voor Allround Support

Allround ondersteuning, precies zoals je dat wil

Jouw volledige backoffice uitbesteden of alleen ad hoc ondersteuning nodig? Wat je ook nodig hebt, wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen!

Eenvoudig op te schalen in tijden van drukte

Groeien in de hoogste versnelling of snel schakelen als het even nodig is? Wij bewegen mee met jouw bedrijf en doen wat nodig is om samen verder te komen.

Binnen één dag staan we voor je klaar

Als jij vandaag bedenkt dat je gisteren iets nodig had staan we morgen al voor je klaar. Van een last minute notulist tot klantenservice on-demand.

Professioneel, met een persoonlijke touch

Natuurlijk zijn we professioneel, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat jouw (mogelijke) klanten te maken hebben met echte mensen die écht helpen.

Zij gingen je voor

Geïnteresseerd in een telefoniste op afstand?

Wil je dat wij werk maken van jouw werk? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.