Telefoonservice

Dat ene gemiste telefoontje?

Grote kans dat die beller het ergens anders probeert. Zonde!

Bathmen - Optimaal bereikbaar, zelfs in jouw afwezigheid!

Heb je ooit nagedacht over het uitbesteden van jouw telefoonservice? Stel je eens voor hoeveel tijd je afgelopen week hebt besteed aan het beantwoorden van telefoontjes en het afhandelen van vragen.

 

Waren al die vragen waar alleen jij een antwoord op had? Vaak kunnen meer dan 50% van de bellers eenvoudig geholpen worden, en met onze Allround telefoonservice in Bathmen nemen wij die taak graag van je over. Op die manier staan wij jouw klanten te woord, terwijl jij je kunt richten op wat echt belangrijk is.

telefoonservice-Bathmen
telefoonservice-in-Bathmen

Bathmen - Bereikbaarheid op maat, voor bedrijven van elke omvang!

Denk niet dat een professionele telefoonservice alleen geschikt is voor grote bedrijven. Bij ons is dat zeker niet het geval! Of je nu een klein of groot bedrijf hebt, je kunt altijd profiteren van verbeterde bereikbaarheid. Dankzij onze flexibele inzetbaarheid zijn we er juist ook voor de kleinere ondernemingen. Je kunt onze telefonistes van de telefoonservice inschakelen op het moment dat jij dat wenst.

Een van de grootste voordelen van het uitbesteden van je telefoonservice aan Allround Support is dat we met je meegroeien. Of het nu een rustige week is of je telefoontjes om de paar minuten ontvangt, onze service past zich aan op de momenten dat je het nodig hebt. Samen bekijken we wat jouw specifieke behoeften zijn, hier in Bathmen.

Mis geen enkel telefoontje meer in Bathmen!

Elke gemiste telefoon kan een gemiste kans betekenen. Daarom is het zonde om geen gebruik te maken van een telefoonservice op afstand, hier in Bathmen.

Onze klantcontactspecialisten staan klaar om jouw telefoontjes aan te nemen. Ze beantwoorden de initiële vragen, verbinden indien gewenst door of noteren de boodschap van de beller. Na elk gesprek ontvang je een duidelijke terugkoppeling, zodat je op het moment dat het jou het beste uitkomt, jouw klanten kunt terugbellen. Zo mis je geen enkele kans meer!

telefoonservice-bij-Bathmen

Ontmoet onze telefoonservice-team

Rinske Wallet
Office Manager

Even sparren of vrijblijvend advies?

Wij snappen dat het lastig kan zijn om een goede keuze te maken tussen de verschillende abonnementen. Ik help je graag om de juiste keuze te maken. Je bent altijd welkom voor een kopje koffie, maar je mag mij natuurlijk ook altijd even bellen.

Telefoonservice abonnementen

7 dagen gratis en vrijblijvend proberen

Heb je besloten dat je geen gesprek meer wil missen? Kies dan hieronder welk abonnement het beste bij jouw bedrijf past.
Je kunt onze dienst geheel vrijblijvend 7 dagen uitproberen.

Be connected

€ 26,25 p.m.

Get connected

€ 68,25 p.m.

Meest gekozen
Meest gekozen

Stay connected

€ 152,25 p.m.

Ontdek alles over
Allround Support

Alles over Allround Support ontdek je in onze brochure. Hierin vertellen we je meer over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Download de brochure nu door je e-mailadres achter te laten.

Hierom kies je voor Allround Support

Allround ondersteuning, precies zoals je dat wil

Jouw volledige backoffice uitbesteden of alleen ad hoc ondersteuning nodig? Wat je ook nodig hebt, wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen!

Eenvoudig op te schalen in tijden van drukte

Groeien in de hoogste versnelling of snel schakelen als het even nodig is? Wij bewegen mee met jouw bedrijf en doen wat nodig is om samen verder te komen.

Binnen één dag staan we voor je klaar

Als jij vandaag bedenkt dat je gisteren iets nodig had staan we morgen al voor je klaar. Van een last minute notulist tot klantenservice on-demand.

Professioneel, met een persoonlijke touch

Natuurlijk zijn we professioneel, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat jouw (mogelijke) klanten te maken hebben met echte mensen die écht helpen.

Zij gingen je voor

Geïnteresseerd in een telefoniste op afstand?

Wil je dat wij werk maken van jouw werk? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.