Telefoonservice

Dat ene gemiste telefoontje?

Grote kans dat die beller het ergens anders probeert. Zonde!

Optimaal bereikbaar in Beekbergen, zelfs wanneer je er niet bent!

Waarom zou je ervoor kiezen om je telefoonservice uit te besteden? Denk eens aan de hoeveelheid tijd die je afgelopen week hebt besteed aan het beantwoorden van telefoontjes en het zelf afhandelen van vragen.

 

Waren al die vragen specifiek voor jou bedoeld? Vaak kan meer dan 50% van de bellers eenvoudig geholpen worden, en met onze Allround telefoonservice regelen wij dat voor je. Op die manier nemen wij de telefoontjes van jouw klanten aan, terwijl jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is. En dat alles met een optimale bereikbaarheid, zelfs als je niet aanwezig bent in Beekbergen!

telefoonservice-Beekbergen

Onze Telefoonservice in Beekbergen groeit met je mee

Denk je dat een professionele telefoonservice alleen geschikt is voor grote bedrijven? Absoluut niet! Elk bedrijf, ongeacht de grootte, kan profiteren van verbeterde bereikbaarheid. Dankzij onze flexibele inzetbaarheid zijn we er ook speciaal voor kleinere bedrijven in Beekbergen. Je kunt onze telefonistes van de telefoonservice inschakelen wanneer je maar wilt.

 

Een van de grootste voordelen van het uitbesteden van je telefoonservice aan Allround Support in Beekbergen is dat we met je meegroeien. Of het nu een rustige week is of je constant telefoontjes ontvangt, onze service past zich aan op het moment dat jij het nodig hebt. Samen bekijken we wat je precies nodig hebt en stemmen we daarop af.

Je mist geen enkel telefoontje meer in Beekbergen

Ieder gemiste telefoon kan een gemiste kans betekenen. Daarom is het zonde om geen gebruik te maken van een telefoonservice op afstand in Beekbergen.

 

Een van onze klantcontactspecialisten neemt jouw telefoontjes aan, beantwoordt de eerste vragen, verbindt indien gewenst door of noteert het bericht van de beller. Na elk gesprek ontvang je een duidelijke terugkoppeling, zodat je jouw klanten kunt terugbellen op het moment dat het jou het beste uitkomt.

telefoonservice-bij-Beekbergen

Ontmoet onze telefoonservice-team

Rinske Wallet
Office Manager

Even sparren of vrijblijvend advies?

Wij snappen dat het lastig kan zijn om een goede keuze te maken tussen de verschillende abonnementen. Ik help je graag om de juiste keuze te maken. Je bent altijd welkom voor een kopje koffie, maar je mag mij natuurlijk ook altijd even bellen.

Telefoonservice abonnementen

7 dagen gratis en vrijblijvend proberen

Heb je besloten dat je geen gesprek meer wil missen? Kies dan hieronder welk abonnement het beste bij jouw bedrijf past.
Je kunt onze dienst geheel vrijblijvend 7 dagen uitproberen.

Be connected

€ 26,25 p.m.

Get connected

€ 68,25 p.m.

Meest gekozen
Meest gekozen

Stay connected

€ 152,25 p.m.

Ontdek alles over
Allround Support

Alles over Allround Support ontdek je in onze brochure. Hierin vertellen we je meer over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Download de brochure nu door je e-mailadres achter te laten.

Hierom kies je voor Allround Support

Allround ondersteuning, precies zoals je dat wil

Jouw volledige backoffice uitbesteden of alleen ad hoc ondersteuning nodig? Wat je ook nodig hebt, wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen!

Eenvoudig op te schalen in tijden van drukte

Groeien in de hoogste versnelling of snel schakelen als het even nodig is? Wij bewegen mee met jouw bedrijf en doen wat nodig is om samen verder te komen.

Binnen één dag staan we voor je klaar

Als jij vandaag bedenkt dat je gisteren iets nodig had staan we morgen al voor je klaar. Van een last minute notulist tot klantenservice on-demand.

Professioneel, met een persoonlijke touch

Natuurlijk zijn we professioneel, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat jouw (mogelijke) klanten te maken hebben met echte mensen die écht helpen.

Zij gingen je voor

Geïnteresseerd in een telefoniste op afstand?

Wil je dat wij werk maken van jouw werk? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.