Telefoonservice

Dat ene gemiste telefoontje?

Grote kans dat die beller het ergens anders probeert. Zonde!

Uitstekende Bereikbaarheid, Zelfs in Jouw Afwezigheid, met Telefoonservice De Hoven!

Heb je er al eens bij stilgestaan waarom het uitbesteden van jouw telefoonservice een slimme keuze kan zijn? Overweeg eens hoeveel kostbare tijd je afgelopen week hebt besteed aan het aannemen van telefoontjes en het persoonlijk afhandelen van vragen.

Was elk van die gesprekken iets waar alleen jij het antwoord op kon geven? Vaak blijkt dat meer dan 50% van de bellers geholpen kan worden met eenvoudige antwoorden, en met onze veelzijdige telefoonservice in De Hoven nemen we dit graag voor jou uit handen. Zo staan wij klaar om jouw klanten te assisteren terwijl jij je volledig kunt concentreren op wat werkelijk van belang is.

telefoonservice-de-hoven

Telefoonservice De Hoven: Samen Groeien in Bereikbaarheid

Denk niet dat een professionele telefoonservice alleen voor grote ondernemingen is weggelegd. Integendeel! Bij ons is elke onderneming, ongeacht de omvang, in staat om de bereikbaarheid naar een professioneel niveau te tillen. Onze flexibiliteit zorgt ervoor dat we specifiek geschikt zijn voor zowel grote als kleine bedrijven. Je kunt onze telefonistes inschakelen op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Een van de meest waardevolle voordelen van het toevertrouwen van jouw telefoonservice in De Hoven aan Allround Support is dat we met jouw groei meebewegen. Of het nu een rustige periode betreft of juist een stroom van telefoontjes per kwartier, onze dienstverlening past zich aan naar jouw behoeften. Laten we samen bekijken wat jouw specifieke wensen zijn.

Mis Geen Enkel Belletje Meer met Onze Telefoonservice in De Hoven!

Ieder gemist telefoontje kan een gemiste gelegenheid betekenen. Daarom is het jammer om geen gebruik te maken van onze externe telefoonservice in De Hoven.

Een van onze toegewijde klantenservicemedewerkers zal jouw telefoontjes aannemen, initiële vragen beantwoorden, desgewenst doorschakelen of de boodschap van de beller noteren. Na elk gesprek ontvang je een heldere samenvatting, zodat je jouw klanten op het meest geschikte moment kunt terugbellen.

Rinske Wallet
Office Manager

Even sparren of vrijblijvend advies?

Wij snappen dat het lastig kan zijn om een goede keuze te maken tussen de verschillende abonnementen. Ik help je graag om de juiste keuze te maken. Je bent altijd welkom voor een kopje koffie, maar je mag mij natuurlijk ook altijd even bellen.

Telefoonservice abonnementen

7 dagen gratis en vrijblijvend proberen

Heb je besloten dat je geen gesprek meer wil missen? Kies dan hieronder welk abonnement het beste bij jouw bedrijf past.
Je kunt onze dienst geheel vrijblijvend 7 dagen uitproberen.

Be connected

€ 26,25 p.m.

Get connected

€ 68,25 p.m.

Meest gekozen
Meest gekozen

Stay connected

€ 152,25 p.m.

Ontdek alles over
Allround Support

Alles over Allround Support ontdek je in onze brochure. Hierin vertellen we je meer over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Download de brochure nu door je e-mailadres achter te laten.

Hierom kies je voor Allround Support

Allround ondersteuning, precies zoals je dat wil

Jouw volledige backoffice uitbesteden of alleen ad hoc ondersteuning nodig? Wat je ook nodig hebt, wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen!

Eenvoudig op te schalen in tijden van drukte

Groeien in de hoogste versnelling of snel schakelen als het even nodig is? Wij bewegen mee met jouw bedrijf en doen wat nodig is om samen verder te komen.

Binnen één dag staan we voor je klaar

Als jij vandaag bedenkt dat je gisteren iets nodig had staan we morgen al voor je klaar. Van een last minute notulist tot klantenservice on-demand.

Professioneel, met een persoonlijke touch

Natuurlijk zijn we professioneel, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat jouw (mogelijke) klanten te maken hebben met echte mensen die écht helpen.

Zij gingen je voor

Geïnteresseerd in een telefoniste op afstand?

Wil je dat wij werk maken van jouw werk? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.