Telefoonservice

Dat ene gemiste telefoontje?

Grote kans dat die beller het ergens anders probeert. Zonde!

Optimaal bereikbaar in Diepenveen, zelfs wanneer je er niet bent!

Waarom zou je ervoor kiezen om je telefoonservice uit te besteden in Diepenveen? Stel je eens voor hoeveel tijd je de afgelopen week hebt besteed aan het beantwoorden van telefoontjes en het zelf afhandelen van vragen.

 

Waren al die vragen waar alleen jij een antwoord op had? Vaak kunnen meer dan 50% van alle bellers eenvoudig geholpen worden, en met onze Allround telefoonservice nemen wij dat graag van je over. Op die manier kunnen wij je klanten te woord staan, terwijl jij je kunt richten op wat echt belangrijk is.

telefoonservice-Diepenveen
telefoonservice-in-Diepenveen

Onze Telefoonservice, speciaal ontworpen voor Diepenveen - groeit met je mee!

Denk niet dat een professionele telefoonservice alleen geschikt is voor grote bedrijven. Integendeel! Elk bedrijf, ongeacht de grootte, kan profiteren van een verbeterde bereikbaarheid. Dankzij onze flexibele inzetbaarheid zijn we er ook voor kleinere bedrijven. Je kunt onze telefonistes van de telefoonservice inschakelen op het moment dat het jou uitkomt.

 

Een van de grootste voordelen van het uitbesteden van je telefoonservice aan Allround Support is dat we meegroeien met jouw behoeften. Of het nu een rustige week is of elk kwartier een telefoontje, onze service schaalt mee op de momenten dat jij het nodig hebt. Samen bekijken we wat je precies nodig hebt.

Mis geen enkel telefoontje meer in Diepenveen

Elk gemiste telefoontje kan een gemiste kans betekenen. Daarom is het zonde om geen gebruik te maken van een telefoonservice op afstand in Diepenveen.

 

Onze klantcontactspecialisten staan klaar om jouw telefoon aan te nemen. Ze beantwoorden de eerste vragen, verbinden indien gewenst door of nemen een bericht op namens de beller. Na elk gesprek ontvang je een duidelijke terugkoppeling, zodat je op het moment dat jou het beste uitkomt je klanten kunt terugbellen.

telefoonservice-bij-Diepenveen

Ontmoet onze telefoonservice-team

Rinske Wallet
Office Manager

Even sparren of vrijblijvend advies?

Wij snappen dat het lastig kan zijn om een goede keuze te maken tussen de verschillende abonnementen. Ik help je graag om de juiste keuze te maken. Je bent altijd welkom voor een kopje koffie, maar je mag mij natuurlijk ook altijd even bellen.

Telefoonservice abonnementen

7 dagen gratis en vrijblijvend proberen

Heb je besloten dat je geen gesprek meer wil missen? Kies dan hieronder welk abonnement het beste bij jouw bedrijf past.
Je kunt onze dienst geheel vrijblijvend 7 dagen uitproberen.

Be connected

€ 26,25 p.m.

Get connected

€ 68,25 p.m.

Meest gekozen
Meest gekozen

Stay connected

€ 152,25 p.m.

Ontdek alles over
Allround Support

Alles over Allround Support ontdek je in onze brochure. Hierin vertellen we je meer over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Download de brochure nu door je e-mailadres achter te laten.

Hierom kies je voor Allround Support

Allround ondersteuning, precies zoals je dat wil

Jouw volledige backoffice uitbesteden of alleen ad hoc ondersteuning nodig? Wat je ook nodig hebt, wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen!

Eenvoudig op te schalen in tijden van drukte

Groeien in de hoogste versnelling of snel schakelen als het even nodig is? Wij bewegen mee met jouw bedrijf en doen wat nodig is om samen verder te komen.

Binnen één dag staan we voor je klaar

Als jij vandaag bedenkt dat je gisteren iets nodig had staan we morgen al voor je klaar. Van een last minute notulist tot klantenservice on-demand.

Professioneel, met een persoonlijke touch

Natuurlijk zijn we professioneel, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat jouw (mogelijke) klanten te maken hebben met echte mensen die écht helpen.

Zij gingen je voor

Allround Support Groep
4.9
Gebaseerd op 35 beoordelingen
powered by Google
Anouk BroerAnouk Broer
12:33 22 Apr 24
Mijn bedrijf maakt nu al een half jaar gebruik van de diensten van Allround Support voor telefonische ondersteuning. Het is... geruststellend om te weten dat mijn klanten altijd telefonisch geholpen kunnen worden, zelfs als ik of mijn collega's niet beschikbaar zijn. De samenwerking verloopt soepel en professioneel. Ik kan het zeker aanbevelen!lees verder
Janneke RuttenJanneke Rutten
15:56 04 Mar 24
Ik werk inmiddels 4 jaar met Allround Support group en ze zijn een backoffice - partner die niet meer weg te denken valt.... Betrouwbaarheid op ontzorging en professionele betrokkenheid!lees verder
SanderSander
09:48 11 Aug 23
Zeer prettige ervaring met de Allround Support Groep. Vriendelijkheid en professionaliteit staat voorop. Ga zo door!
Youri L.Youri L.
09:48 11 Aug 23
Ontzettend fijn en leuk bedrijf om mee samen te werken. Het team pakt alles snel en goed op en denkt ook mee in oplossingen.
Zeer goede ervaring met de Allround Support Groep. Al jaren ondersteunen ze ons op het gebied van telefonie. Leuke en... enthousiaste groep die bijdraagt aan een professionele en vriendelijke uitstraling voor je bedrijf.lees verder
leander mulderleander mulder
11:20 10 Aug 23
Allround Support Groep is voor DHPS B.V een waardevolle partner en betrouwbare partner op het gebied van telefonische back-up,... een professioneel verlengstuk van onze organisatie!lees verder
Jos BoschJos Bosch
07:31 27 Jun 23
We maken ad hoc gebruik van Allround Support. Een soort 'redder in nood' tijdens piekuren of onderbezetting van ons kantoor. Onze... klanten ervaren het contact als zeer prettig, worden netjes te woord gestaan en wij ontvangen duidelijke emailberichten v.w.b. hetgeen van ons wordt verwacht. Absoluut waardevolle dienstverlening!lees verder
Thom van der MeulenThom van der Meulen
10:30 21 Jun 23
Wij maken al 5 jaar met grote tevredenheid gebruik van de telefoon service diensten van Allround Support. Onze klanten worden... altijd netjes te woord gestaan.lees verder
js_loader

Geïnteresseerd in een telefoniste op afstand?

Wil je dat wij werk maken van jouw werk? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.

Stay Allround pakket

Get Allround pakket

Be Allround pakket

Stay online pakket

Get online pakket

Be online pakket

Stay Connected pakket

Get Connected pakket

Be Connected pakket