Telefoonservice

Dat ene gemiste telefoontje?

Grote kans dat die beller het ergens anders probeert. Zonde!

Ontdek Eefde's optimale bereikbaarheid, zelfs in jouw afwezigheid!

Waarom zou je overwegen om jouw telefoonservice uit te besteden? Denk eens aan de hoeveelheid tijd die je afgelopen week hebt besteed aan het beantwoorden van telefoontjes en het afhandelen van vragen.

Waren al die vragen echt alleen iets waar jij het antwoord op wist? Vaak kunnen meer dan 50% van alle bellers geholpen worden met eenvoudige vragen, en met onze Allround telefoonservice nemen wij dat graag voor jou uit handen. Op die manier staan wij jouw klanten te woord, terwijl jij je volledig kunt concentreren op wat werkelijk belangrijk is voor jouw bedrijf in Eefde.

telefoonservice-Eefde

Optimale bereikbaarheid in Eefde met onze meegroeiende Telefoonservice!

Denk niet dat een professionele telefoonservice alleen geschikt is voor grote bedrijven; integendeel! Of je nu een groot bedrijf hebt of een kleinere onderneming in Eefde, professionalisering van jouw bereikbaarheid is essentieel. Onze flexibele inzetbaarheid maakt het mogelijk dat ook kleinere bedrijven kunnen profiteren van onze diensten. De telefonistes van onze telefoonservice staan voor je klaar wanneer jij dat wenst.

 

Eén van de grootste voordelen van het uitbesteden van je telefoonservice aan Allround Support is dat we met je meegroeien. Of het nu een rustige week is of een periode met frequente telefoontjes, onze service past zich aan op de momenten dat je het nodig hebt. Samen bekijken we wat jouw specifieke behoeften zijn in Eefde, en daar stemmen we onze dienstverlening op af. Zo ben je altijd verzekerd van een optimale bereikbaarheid voor jouw bedrijf, ongeacht de situatie.

Mis geen enkel telefoontje meer in Eefde!

Elk gemiste telefoontje kan een gemiste kans betekenen. Daarom is het zonde om geen gebruik te maken van een telefoonservice op afstand in Eefde.

 

Bij ons staat een klantcontactspecialist klaar om jouw telefoontjes aan te nemen. Ze beantwoorden de eerste vragen van de beller, verbinden indien gewenst door of noteren het bericht van de beller. Na ieder gesprek ontvang je een duidelijke terugkoppeling, zodat jij op een later moment jouw klanten kunt terugbellen, wanneer het jou het beste uitkomt in Eefde. Op deze manier ben je altijd bereikbaar en kun je geen waardevolle gesprekken meer missen.

Rinske Wallet
Office Manager

Even sparren of vrijblijvend advies?

Wij snappen dat het lastig kan zijn om een goede keuze te maken tussen de verschillende abonnementen. Ik help je graag om de juiste keuze te maken. Je bent altijd welkom voor een kopje koffie, maar je mag mij natuurlijk ook altijd even bellen.

Telefoonservice abonnementen

7 dagen gratis en vrijblijvend proberen

Heb je besloten dat je geen gesprek meer wil missen? Kies dan hieronder welk abonnement het beste bij jouw bedrijf past.
Je kunt onze dienst geheel vrijblijvend 7 dagen uitproberen.

Be connected

€ 26,25 p.m.

Get connected

€ 68,25 p.m.

Meest gekozen
Meest gekozen

Stay connected

€ 152,25 p.m.

Ontdek alles over
Allround Support

Alles over Allround Support ontdek je in onze brochure. Hierin vertellen we je meer over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Download de brochure nu door je e-mailadres achter te laten.

Hierom kies je voor Allround Support

Allround ondersteuning, precies zoals je dat wil

Jouw volledige backoffice uitbesteden of alleen ad hoc ondersteuning nodig? Wat je ook nodig hebt, wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen!

Eenvoudig op te schalen in tijden van drukte

Groeien in de hoogste versnelling of snel schakelen als het even nodig is? Wij bewegen mee met jouw bedrijf en doen wat nodig is om samen verder te komen.

Binnen één dag staan we voor je klaar

Als jij vandaag bedenkt dat je gisteren iets nodig had staan we morgen al voor je klaar. Van een last minute notulist tot klantenservice on-demand.

Professioneel, met een persoonlijke touch

Natuurlijk zijn we professioneel, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat jouw (mogelijke) klanten te maken hebben met echte mensen die écht helpen.

Zij gingen je voor

Geïnteresseerd in een telefoniste op afstand?

Wil je dat wij werk maken van jouw werk? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.