Telefoonservice

Dat ene gemiste telefoontje?

Grote kans dat die beller het ergens anders probeert. Zonde!

Optimale bereikbaarheid in Gelderland, zelfs als je er niet bent!

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel tijd je de afgelopen week hebt besteed aan telefoontjes en het afhandelen van klantvragen in Gelderland? Was het echt noodzakelijk dat jij elk gesprek persoonlijk aannam? Uit ervaring blijkt dat meer dan 50% van de bellers vlot en efficiënt kan worden geholpen. Met onze gespecialiseerde telefoonservice voor Gelderland zorgen wij daarvoor. Wij nemen namens jouw bedrijf de telefoon op, zodat jij je kunt richten op de kernzaken. Jouw klanten worden op een professionele manier te woord gestaan, waar je ook bent in Gelderland!

telefoonservice-Gelderland

Telefoonservice Gelderland groeit met je mee

Vergeet niet dat een professionele telefoonservice niet alleen is weggelegd voor grote bedrijven. Integendeel! Bedrijven van elke omvang kunnen hun bereikbaarheid naar een hoger niveau tillen. Met onze flexibele inzet zijn we er ook voor de kleinere ondernemers in Gelderland. Je kunt onze telefonistes van de telefoonservice inzetten wanneer het jou schikt.

Eén van de grootste voordelen van het uitbesteden van je telefoonservice aan Allround Support in Gelderland is dat we met je meegroeien. Of je nu een kalme week voor de boeg hebt of bijna non-stop telefoontjes ontvangt, onze service past zich aan aan jouw behoeften. We bekijken samen wat het beste bij je past.

Mis nooit meer een telefoontje in Gelderland

Elk gemist telefoontje kan een gemiste kans zijn. Het is daarom onverstandig om niet te kiezen voor een telefoonservice op afstand in Gelderland.

Onze klantcontactspecialisten staan voor je klaar, beantwoorden de eerste vragen, schakelen door indien gewenst of noteren een bericht voor de beller. Na elk gesprek krijg je een heldere terugkoppeling, zodat je op een geschikt moment jouw klanten kunt terugbellen. Zo laat je nooit meer een belangrijk telefoontje in Gelderland aan je voorbijgaan.

telefoonservice-bij-Gelderland

Ontmoet onze telefoonservice-team

Rinske Wallet
Office Manager

Even sparren of vrijblijvend advies?

Wij snappen dat het lastig kan zijn om een goede keuze te maken tussen de verschillende abonnementen. Ik help je graag om de juiste keuze te maken. Je bent altijd welkom voor een kopje koffie, maar je mag mij natuurlijk ook altijd even bellen.

Telefoonservice abonnementen

7 dagen gratis en vrijblijvend proberen

Heb je besloten dat je geen gesprek meer wil missen? Kies dan hieronder welk abonnement het beste bij jouw bedrijf past.
Je kunt onze dienst geheel vrijblijvend 7 dagen uitproberen.

Be connected

€ 26,25 p.m.

Get connected

€ 68,25 p.m.

Meest gekozen
Meest gekozen

Stay connected

€ 152,25 p.m.

Ontdek alles over
Allround Support

Alles over Allround Support ontdek je in onze brochure. Hierin vertellen we je meer over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Download de brochure nu door je e-mailadres achter te laten.

Hierom kies je voor Allround Support

Allround ondersteuning, precies zoals je dat wil

Jouw volledige backoffice uitbesteden of alleen ad hoc ondersteuning nodig? Wat je ook nodig hebt, wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen!

Eenvoudig op te schalen in tijden van drukte

Groeien in de hoogste versnelling of snel schakelen als het even nodig is? Wij bewegen mee met jouw bedrijf en doen wat nodig is om samen verder te komen.

Binnen één dag staan we voor je klaar

Als jij vandaag bedenkt dat je gisteren iets nodig had staan we morgen al voor je klaar. Van een last minute notulist tot klantenservice on-demand.

Professioneel, met een persoonlijke touch

Natuurlijk zijn we professioneel, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat jouw (mogelijke) klanten te maken hebben met echte mensen die écht helpen.

Zij gingen je voor

Geïnteresseerd in een telefoniste op afstand?

Wil je dat wij werk maken van jouw werk? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.