Telefoonservice

Dat ene gemiste telefoontje?

Grote kans dat die beller het ergens anders probeert. Zonde!

Optimale bereikbaarheid met Telefoonservice Gorssel

Waarom zou je ervoor kiezen om jouw telefoonservice uit te besteden aan ons? Stel je eens voor hoeveel tijd je afgelopen week hebt besteed aan het beantwoorden van telefoontjes en het afhandelen van vragen.

 

Zijn al die vragen specifiek voor jou bestemd en vereisen ze jouw persoonlijke aandacht? Vaak zijn meer dan 50% van alle inkomende gesprekken eenvoudig te beantwoorden, en met onze Allround telefoonservice nemen wij dat graag van je over. Op die manier staan wij jouw klanten te woord, terwijl jij je kunt richten op wat werkelijk belangrijk is. Met Telefoonservice Gorssel ben je altijd optimaal bereikbaar, zelfs wanneer je er niet bent!

telefoonservice-gorssel

Telefoonservice Gorssel – Groeit mee met jouw bedrijf!

Denk je dat een professionele telefoonservice alleen geschikt is voor grote bedrijven? Bij Telefoonservice Gorssel bewijzen we het tegendeel! Ongeacht de grootte van jouw bedrijf, kunnen we jouw bereikbaarheid naar een professioneel niveau tillen. Dankzij onze flexibele inzetbaarheid zijn we ook uitermate geschikt voor kleinere bedrijven. Je kunt onze telefonistes inschakelen op de momenten die voor jou het beste werken.

 

Een van de grootste voordelen van het uitbesteden van jouw telefoonservice aan Telefoonservice Gorssel is dat we met je meegroeien. Of je nu een rustige week hebt of elke vijftien minuten een telefoontje verwacht, onze service past zich aan op basis van jouw behoeften. Samen kijken we naar wat je nodig hebt en zorgen we voor een naadloze en professionele bereikbaarheid.

Telefoonservice Gorssel – Mis geen enkel telefoontje meer!

Elk gemist telefoontje kan een gemiste kans betekenen. Daarom is het zonde om geen gebruik te maken van de telefoonservice van Telefoonservice Gorssel.

Onze klantcontactspecialisten staan klaar om jouw telefoontjes aan te nemen, de eerste vragen te beantwoorden, indien gewenst door te verbinden of het bericht van de beller te noteren. Na ieder gesprek ontvang je een duidelijke terugkoppeling, zodat je jouw klanten op het moment dat het jou het beste uitkomt kunt terugbellen. Met onze telefoonservice ben je verzekerd van een optimale bereikbaarheid en hoef je geen enkel telefoontje meer te missen!

Ontmoet onze telefoonservice-team

Rinske Wallet
Office Manager

Even sparren of vrijblijvend advies?

Wij snappen dat het lastig kan zijn om een goede keuze te maken tussen de verschillende abonnementen. Ik help je graag om de juiste keuze te maken. Je bent altijd welkom voor een kopje koffie, maar je mag mij natuurlijk ook altijd even bellen.

Telefoonservice abonnementen

7 dagen gratis en vrijblijvend proberen

Heb je besloten dat je geen gesprek meer wil missen? Kies dan hieronder welk abonnement het beste bij jouw bedrijf past.
Je kunt onze dienst geheel vrijblijvend 7 dagen uitproberen.

Be connected

€ 26,25 p.m.

Get connected

€ 68,25 p.m.

Meest gekozen
Meest gekozen

Stay connected

€ 152,25 p.m.

Ontdek alles over
Allround Support

Alles over Allround Support ontdek je in onze brochure. Hierin vertellen we je meer over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Download de brochure nu door je e-mailadres achter te laten.

Hierom kies je voor Allround Support

Allround ondersteuning, precies zoals je dat wil

Jouw volledige backoffice uitbesteden of alleen ad hoc ondersteuning nodig? Wat je ook nodig hebt, wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen!

Eenvoudig op te schalen in tijden van drukte

Groeien in de hoogste versnelling of snel schakelen als het even nodig is? Wij bewegen mee met jouw bedrijf en doen wat nodig is om samen verder te komen.

Binnen één dag staan we voor je klaar

Als jij vandaag bedenkt dat je gisteren iets nodig had staan we morgen al voor je klaar. Van een last minute notulist tot klantenservice on-demand.

Professioneel, met een persoonlijke touch

Natuurlijk zijn we professioneel, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat jouw (mogelijke) klanten te maken hebben met echte mensen die écht helpen.

Zij gingen je voor

Allround Support Groep
4.9
Gebaseerd op 35 beoordelingen
powered by Google
Anouk BroerAnouk Broer
12:33 22 Apr 24
Mijn bedrijf maakt nu al een half jaar gebruik van de diensten van Allround Support voor telefonische ondersteuning. Het is... geruststellend om te weten dat mijn klanten altijd telefonisch geholpen kunnen worden, zelfs als ik of mijn collega's niet beschikbaar zijn. De samenwerking verloopt soepel en professioneel. Ik kan het zeker aanbevelen!lees verder
Janneke RuttenJanneke Rutten
15:56 04 Mar 24
Ik werk inmiddels 4 jaar met Allround Support group en ze zijn een backoffice - partner die niet meer weg te denken valt.... Betrouwbaarheid op ontzorging en professionele betrokkenheid!lees verder
SanderSander
09:48 11 Aug 23
Zeer prettige ervaring met de Allround Support Groep. Vriendelijkheid en professionaliteit staat voorop. Ga zo door!
Youri L.Youri L.
09:48 11 Aug 23
Ontzettend fijn en leuk bedrijf om mee samen te werken. Het team pakt alles snel en goed op en denkt ook mee in oplossingen.
Zeer goede ervaring met de Allround Support Groep. Al jaren ondersteunen ze ons op het gebied van telefonie. Leuke en... enthousiaste groep die bijdraagt aan een professionele en vriendelijke uitstraling voor je bedrijf.lees verder
leander mulderleander mulder
11:20 10 Aug 23
Allround Support Groep is voor DHPS B.V een waardevolle partner en betrouwbare partner op het gebied van telefonische back-up,... een professioneel verlengstuk van onze organisatie!lees verder
Jos BoschJos Bosch
07:31 27 Jun 23
We maken ad hoc gebruik van Allround Support. Een soort 'redder in nood' tijdens piekuren of onderbezetting van ons kantoor. Onze... klanten ervaren het contact als zeer prettig, worden netjes te woord gestaan en wij ontvangen duidelijke emailberichten v.w.b. hetgeen van ons wordt verwacht. Absoluut waardevolle dienstverlening!lees verder
Thom van der MeulenThom van der Meulen
10:30 21 Jun 23
Wij maken al 5 jaar met grote tevredenheid gebruik van de telefoon service diensten van Allround Support. Onze klanten worden... altijd netjes te woord gestaan.lees verder
js_loader

Geïnteresseerd in een telefoniste op afstand?

Wil je dat wij werk maken van jouw werk? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.

Stay Allround pakket

Get Allround pakket

Be Allround pakket

Stay online pakket

Get online pakket

Be online pakket

Stay Connected pakket

Get Connected pakket

Be Connected pakket