Telefoonservice

Dat ene gemiste telefoontje?

Grote kans dat die beller het ergens anders probeert. Zonde!

Optimale bereikbaarheid in Heerde, zelfs als je er niet bent!

Overweeg je om jouw telefoonservice uit te besteden in Heerde? Denk eens aan al die kostbare tijd die je afgelopen week hebt besteed aan het aannemen en zelf afhandelen van telefoontjes.

 

Maar waren al die vragen echt alleen iets waar jij het antwoord op had? Vaak kunnen meer dan 50% van de bellers gemakkelijk worden geholpen, en met onze Allround telefoonservice nemen wij dat graag voor je over. Zo kunnen wij jouw klanten te woord staan terwijl jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Jouw bedrijf in Heerde blijft optimaal bereikbaar, ongeacht jouw aanwezigheid.

telefoonservice-Heerde
telefoonservice-in-Heerde

Onze Telefoonservice in Heerde, jouw partner in groei!

Denk je dat een professionele telefoonservice alleen geschikt is voor grote bedrijven in Heerde? Niets is minder waar! Bij ons kan ieder bedrijf, groot of klein, de bereikbaarheid professionaliseren. Onze flexibele inzetbaarheid maakt dat we speciaal klaarstaan voor de kleinere ondernemingen in Heerde. Je kunt onze telefonistes van de telefoonservice inschakelen op de momenten die jou het beste uitkomen.

 

Eén van de grootste voordelen van het uitbesteden van je telefoonservice aan Allround Support in Heerde, is dat we met je meegroeien. Of het nu een rustige week is of elk kwartier een telefoontje, onze service schaalt mee op de momenten dat jij het nodig hebt. Samen bekijken we wat jouw bedrijf in Heerde precies nodig heeft om optimaal bereikbaar te zijn.

Mis geen enkel telefoontje meer in Heerde!

Elk gemist telefoontje kan een waardevolle kans zijn die verloren gaat. Daarom is het zonde om geen gebruik te maken van een telefoonservice op afstand in Heerde.

 

Onze klantcontactspecialist staat klaar om jouw telefoontjes aan te nemen. Ze beantwoorden de eerste vragen, verbinden indien gewenst door of noteren het bericht van de beller. Na ieder gesprek ontvang je een duidelijke terugkoppeling, zodat je jouw klanten kunt terugbellen op het moment dat het jou het beste uitkomt. Met onze telefoonservice in Heerde ben je verzekerd van een optimale bereikbaarheid en mis je geen enkele kans om in contact te komen met potentiële klanten.

telefoonservice-bij-Heerde

Rinske Wallet
Office Manager

Even sparren of vrijblijvend advies?

Wij snappen dat het lastig kan zijn om een goede keuze te maken tussen de verschillende abonnementen. Ik help je graag om de juiste keuze te maken. Je bent altijd welkom voor een kopje koffie, maar je mag mij natuurlijk ook altijd even bellen.

Telefoonservice abonnementen

7 dagen gratis en vrijblijvend proberen

Heb je besloten dat je geen gesprek meer wil missen? Kies dan hieronder welk abonnement het beste bij jouw bedrijf past.
Je kunt onze dienst geheel vrijblijvend 7 dagen uitproberen.

Be connected

€ 26,25 p.m.

Get connected

€ 68,25 p.m.

Meest gekozen
Meest gekozen

Stay connected

€ 152,25 p.m.

Ontdek alles over
Allround Support

Alles over Allround Support ontdek je in onze brochure. Hierin vertellen we je meer over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Download de brochure nu door je e-mailadres achter te laten.

Hierom kies je voor Allround Support

Allround ondersteuning, precies zoals je dat wil

Jouw volledige backoffice uitbesteden of alleen ad hoc ondersteuning nodig? Wat je ook nodig hebt, wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen!

Eenvoudig op te schalen in tijden van drukte

Groeien in de hoogste versnelling of snel schakelen als het even nodig is? Wij bewegen mee met jouw bedrijf en doen wat nodig is om samen verder te komen.

Binnen één dag staan we voor je klaar

Als jij vandaag bedenkt dat je gisteren iets nodig had staan we morgen al voor je klaar. Van een last minute notulist tot klantenservice on-demand.

Professioneel, met een persoonlijke touch

Natuurlijk zijn we professioneel, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat jouw (mogelijke) klanten te maken hebben met echte mensen die écht helpen.

Zij gingen je voor

Geïnteresseerd in een telefoniste op afstand?

Wil je dat wij werk maken van jouw werk? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.