Telefoonservice

Dat ene gemiste telefoontje?

Grote kans dat die beller het ergens anders probeert. Zonde!

Optimale bereikbaarheid in Laren, zelfs wanneer je afwezig bent!

Waarom zou je jouw telefoonservice willen uitbesteden in Laren? Stel je eens voor hoeveel tijd je afgelopen week hebt besteed aan het beantwoorden van de telefoon en het afhandelen van vragen.

 

Waren al die vragen specifiek iets waar alleen jij het antwoord op had? Vaak kunnen meer dan 50% van de bellers met eenvoudige vragen geholpen worden, en met onze Allround telefoonservice nemen wij dat graag voor je over. Op deze manier kunnen we jouw klanten te woord staan, terwijl jij je kunt richten op wat echt belangrijk is in het bruisende Laren

telefoonservice-Laren
telefoonservice-in-Laren

Optimale groei voor jouw Larense onderneming met onze Telefoonservice

Denk je dat een professionele telefoonservice alleen geschikt is voor grote bedrijven? Niets is minder waar! Elk bedrijf, groot of klein, kan zijn bereikbaarheid professionaliseren. Dankzij onze flexibele inzetbaarheid zijn we er juist ook voor de kleinere bedrijven in Laren. Je kunt onze telefonistes van de telefoonservice inschakelen wanneer jij dat wenst.

 

Eén van de grootste voordelen van het uitbesteden van je telefoonservice aan Allround Support in Laren is dat we met je meegroeien. Of je nu een rustige week hebt of juist elk kwartier een telefoontje kunt verwachten, onze service past zich aan op de momenten dat je het nodig hebt. Samen bekijken we wat jouw bedrijf nodig heeft om optimaal te groeien.

Mis geen enkel telefoontje meer in Laren

Elk gemist telefoontje kan een gemiste kans betekenen. Daarom is het zonde om geen gebruik te maken van een telefoonservice op afstand in Laren.

Onze klantcontactspecialisten staan klaar om jouw telefoontjes aan te nemen, de eerste vragen te beantwoorden, indien gewenst door te verbinden, of de boodschap van de beller te noteren. Na ieder gesprek ontvang je een duidelijke terugkoppeling, zodat je jouw klanten kunt terugbellen op het moment dat het jou het beste uitkomt. Met onze telefoonservice in Laren ben je altijd bereikbaar en mis je geen belangrijke gesprekken meer

Rinske Wallet
Office Manager

Even sparren of vrijblijvend advies?

Wij snappen dat het lastig kan zijn om een goede keuze te maken tussen de verschillende abonnementen. Ik help je graag om de juiste keuze te maken. Je bent altijd welkom voor een kopje koffie, maar je mag mij natuurlijk ook altijd even bellen.

Telefoonservice abonnementen

7 dagen gratis en vrijblijvend proberen

Heb je besloten dat je geen gesprek meer wil missen? Kies dan hieronder welk abonnement het beste bij jouw bedrijf past.
Je kunt onze dienst geheel vrijblijvend 7 dagen uitproberen.

Be connected

€ 26,25 p.m.

Get connected

€ 68,25 p.m.

Meest gekozen
Meest gekozen

Stay connected

€ 152,25 p.m.

Ontdek alles over
Allround Support

Alles over Allround Support ontdek je in onze brochure. Hierin vertellen we je meer over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Download de brochure nu door je e-mailadres achter te laten.

Hierom kies je voor Allround Support

Allround ondersteuning, precies zoals je dat wil

Jouw volledige backoffice uitbesteden of alleen ad hoc ondersteuning nodig? Wat je ook nodig hebt, wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen!

Eenvoudig op te schalen in tijden van drukte

Groeien in de hoogste versnelling of snel schakelen als het even nodig is? Wij bewegen mee met jouw bedrijf en doen wat nodig is om samen verder te komen.

Binnen één dag staan we voor je klaar

Als jij vandaag bedenkt dat je gisteren iets nodig had staan we morgen al voor je klaar. Van een last minute notulist tot klantenservice on-demand.

Professioneel, met een persoonlijke touch

Natuurlijk zijn we professioneel, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat jouw (mogelijke) klanten te maken hebben met echte mensen die écht helpen.

Zij gingen je voor

Geïnteresseerd in een telefoniste op afstand?

Wil je dat wij werk maken van jouw werk? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.