Telefoonservice

Dat ene gemiste telefoontje?

Grote kans dat die beller het ergens anders probeert. Zonde!

Altijd bereikbaar in Lieren, zelfs in jouw afwezigheid!

Waarom zou je overwegen om jouw telefoonservice uit te besteden? Denk eens na over de hoeveelheid tijd die je de afgelopen week hebt besteed aan het beantwoorden van telefoontjes en het afhandelen van vragen.

 

Waren al die vragen waar alleen jij het antwoord op had? Vaak kunnen meer dan 50% van alle bellers eenvoudig geholpen worden, en met onze uitgebreide telefoonservice nemen wij dat graag voor jou uit handen. Zo kunnen wij jouw klanten te woord staan terwijl jij je richt op wat echt belangrijk is: jouw kernactiviteiten in Lieren.

telefoonservice-Lieren

Onze telefoonservice in Lieren: Groei mee met ons!

Denk je dat een professionele telefoonservice alleen geschikt is voor grote bedrijven? Absoluut niet! Elk bedrijf, ongeacht de omvang, kan de bereikbaarheid professionaliseren. Dankzij onze flexibiliteit staan we ook klaar voor kleinere bedrijven. Onze telefonistes van de telefoonservice in Lieren zijn beschikbaar wanneer jij ze nodig hebt.

 

Een van de grootste voordelen van het uitbesteden van je telefoonservice aan Allround Support in Lieren is dat we met je meegroeien. Of je nu een rustige week hebt of elke vijftien minuten een telefoontje ontvangt, onze service past zich aan wanneer je het nodig hebt. Samen bekijken we wat jouw behoeften zijn en stemmen we daar onze dienstverlening op af.

Je mist geen enkel telefoontje meer in Lieren!

Elk gemiste telefoontje kan een gemiste kans betekenen. Daarom is het zonde om geen gebruik te maken van een telefoonservice op afstand in Lieren.

 

Onze klantcontactspecialist staat klaar om jouw telefoontjes aan te nemen, de eerste vragen te beantwoorden, indien gewenst door te verbinden of de boodschap van de beller te noteren. Na elk gesprek ontvang je een duidelijke terugkoppeling, zodat je op het moment dat het jou het beste uitkomt, jouw klanten kunt terugbellen. Op deze manier blijf je optimaal bereikbaar en laat je geen enkele kans onbenut.

Rinske Wallet
Office Manager

Even sparren of vrijblijvend advies?

Wij snappen dat het lastig kan zijn om een goede keuze te maken tussen de verschillende abonnementen. Ik help je graag om de juiste keuze te maken. Je bent altijd welkom voor een kopje koffie, maar je mag mij natuurlijk ook altijd even bellen.

Telefoonservice abonnementen

7 dagen gratis en vrijblijvend proberen

Heb je besloten dat je geen gesprek meer wil missen? Kies dan hieronder welk abonnement het beste bij jouw bedrijf past.
Je kunt onze dienst geheel vrijblijvend 7 dagen uitproberen.

Be connected

€ 26,25 p.m.

Get connected

€ 68,25 p.m.

Meest gekozen
Meest gekozen

Stay connected

€ 152,25 p.m.

Ontdek alles over
Allround Support

Alles over Allround Support ontdek je in onze brochure. Hierin vertellen we je meer over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Download de brochure nu door je e-mailadres achter te laten.

Hierom kies je voor Allround Support

Allround ondersteuning, precies zoals je dat wil

Jouw volledige backoffice uitbesteden of alleen ad hoc ondersteuning nodig? Wat je ook nodig hebt, wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen!

Eenvoudig op te schalen in tijden van drukte

Groeien in de hoogste versnelling of snel schakelen als het even nodig is? Wij bewegen mee met jouw bedrijf en doen wat nodig is om samen verder te komen.

Binnen één dag staan we voor je klaar

Als jij vandaag bedenkt dat je gisteren iets nodig had staan we morgen al voor je klaar. Van een last minute notulist tot klantenservice on-demand.

Professioneel, met een persoonlijke touch

Natuurlijk zijn we professioneel, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat jouw (mogelijke) klanten te maken hebben met echte mensen die écht helpen.

Zij gingen je voor

Geïnteresseerd in een telefoniste op afstand?

Wil je dat wij werk maken van jouw werk? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.