Telefoonservice

Dat ene gemiste telefoontje?

Grote kans dat die beller het ergens anders probeert. Zonde!

Lochem: Optimaal bereikbaar, zelfs in jouw afwezigheid!

Waarom zou je jouw telefoonservice willen uitbesteden? Stel je eens voor hoeveel tijd je afgelopen week hebt besteed aan het beantwoorden van telefoontjes en het afhandelen van vragen.

 

Waren al die vragen specifiek voor jou bestemd en kon alleen jij ze beantwoorden? In werkelijkheid kunnen meer dan 50% van alle bellers gemakkelijk geholpen worden, en met onze Allround telefoonservice regelen wij dat voor je. Op die manier staan wij jouw klanten te woord, zelfs wanneer jij je focust op wat echt belangrijk is in Lochem.

telefoonservice-Lochem
telefoonservice-in-Lochem

Allround Support: Jouw partner in bereikbaarheid, speciaal voor Lochem!

Onze Telefoonservice groeit met je mee, en dat geldt voor elk bedrijf in Lochem, groot of klein. Het professionaliseren van jouw bereikbaarheid is niet langer voorbehouden aan grote bedrijven; dankzij onze flexibiliteit zijn we er ook voor de kleinere ondernemingen. Je kunt onze telefonistes van de telefoonservice inschakelen op de momenten dat het jou uitkomt.

 

Het uitbesteden van jouw telefoonservice aan Allround Support biedt talloze voordelen, met als grootste voordeel dat we met je meegroeien. Of het nu een rustige week is of juist een periode waarin je elk kwartier een telefoontje kunt verwachten, onze service past zich aan op de momenten dat jij het nodig hebt. Samen bekijken we wat jouw specifieke behoeften zijn, zodat je in Lochem altijd optimaal bereikbaar bent.

Lochem: Mis geen enkel telefoontje meer!

In Lochem kan elk gemist telefoontje een gemiste kans betekenen. Daarom is het van groot belang om gebruik te maken van een telefoonservice op afstand.

Onze klantcontactspecialisten staan voor je klaar en nemen jouw telefoontjes aan. Ze beantwoorden de eerste vragen, verbinden indien gewenst door of noteren het bericht van de beller. Na ieder gesprek ontvang je een duidelijke terugkoppeling, zodat je jouw klanten op het meest geschikte moment kunt terugbellen in Lochem. Met onze service hoef je geen enkel telefoontje meer te missen!

telefoonservice-bij-Lochem

Rinske Wallet
Office Manager

Even sparren of vrijblijvend advies?

Wij snappen dat het lastig kan zijn om een goede keuze te maken tussen de verschillende abonnementen. Ik help je graag om de juiste keuze te maken. Je bent altijd welkom voor een kopje koffie, maar je mag mij natuurlijk ook altijd even bellen.

Telefoonservice abonnementen

7 dagen gratis en vrijblijvend proberen

Heb je besloten dat je geen gesprek meer wil missen? Kies dan hieronder welk abonnement het beste bij jouw bedrijf past.
Je kunt onze dienst geheel vrijblijvend 7 dagen uitproberen.

Be connected

€ 26,25 p.m.

Get connected

€ 68,25 p.m.

Meest gekozen
Meest gekozen

Stay connected

€ 152,25 p.m.

Ontdek alles over
Allround Support

Alles over Allround Support ontdek je in onze brochure. Hierin vertellen we je meer over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Download de brochure nu door je e-mailadres achter te laten.

Hierom kies je voor Allround Support

Allround ondersteuning, precies zoals je dat wil

Jouw volledige backoffice uitbesteden of alleen ad hoc ondersteuning nodig? Wat je ook nodig hebt, wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen!

Eenvoudig op te schalen in tijden van drukte

Groeien in de hoogste versnelling of snel schakelen als het even nodig is? Wij bewegen mee met jouw bedrijf en doen wat nodig is om samen verder te komen.

Binnen één dag staan we voor je klaar

Als jij vandaag bedenkt dat je gisteren iets nodig had staan we morgen al voor je klaar. Van een last minute notulist tot klantenservice on-demand.

Professioneel, met een persoonlijke touch

Natuurlijk zijn we professioneel, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat jouw (mogelijke) klanten te maken hebben met echte mensen die écht helpen.

Zij gingen je voor

Geïnteresseerd in een telefoniste op afstand?

Wil je dat wij werk maken van jouw werk? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.