Telefoonservice

Dat ene gemiste telefoontje?

Grote kans dat die beller het ergens anders probeert. Zonde!

Oene, zorgeloos bereikbaar, zelfs als je er niet bent!

Waarom zou jij jouw telefoonservice willen uitbesteden? Stel je eens voor hoeveel tijd je afgelopen week hebt besteed aan het aannemen van telefoontjes en het afhandelen van vragen.

 

En waren al die vragen specifiek gericht op jou persoonlijk? Vaak kunnen meer dan 50% van de bellers eenvoudig geholpen worden, en met onze Allround telefoonservice in Oene nemen wij dat graag voor je over. Zo kunnen wij jouw klanten te woord staan, terwijl jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

telefoonservice-Oene

Oene's Telefoonservice: Flexibel en meegroeiend met jouw bedrijf!

Denk je dat een professionele telefoonservice alleen geschikt is voor grote bedrijven? Think again! Bij Oene begrijpen we dat ieder bedrijf, ongeacht de grootte, kan profiteren van een verbeterde bereikbaarheid. Daarom zijn we er juist voor zowel grote als kleine bedrijven, dankzij onze flexibele inzetbaarheid. Onze deskundige telefonistes van de telefoonservice staan klaar om ingeschakeld te worden op jouw gewenste momenten.

 

Eén van de grootste voordelen van het uitbesteden van je telefoonservice aan Oene’s Allround Support is dat we met je meegroeien. Of het nu een rustige week is of je telefoon constant rinkelt, onze service past zich aan op de momenten dat jij het nodig hebt. Samen bekijken we welke aanpak het beste bij jouw behoeften past. Geen zorgen meer over bereikbaarheid, Oene staat voor je klaar!

Mis geen enkel telefoontje meer met Oene's professionele telefoonservice!

Bij Allround support begrijpen we dat elk gemist telefoontje een potentiële gemiste kans betekent. Daarom is het zonde om geen gebruik te maken van onze effectieve telefoonservice op afstand.

 

Met onze service staat een van onze klantcontactspecialisten klaar om al jouw telefoontjes aan te nemen. Zij beantwoorden de eerste vragen van de bellers, verbinden indien nodig door, of nemen een gedetailleerd bericht voor je op. Na elk gesprek ontvang jij een duidelijke terugkoppeling, zodat je jouw klanten op het meest geschikte moment kunt terugbellen.Met Oene’s telefoonservice ben je verzekerd van optimale bereikbaarheid, en mis je nooit meer belangrijke gesprekken. Jouw klanten zullen de aandacht en professionaliteit waarderen, terwijl jij je volledig kunt richten op jouw kernactiviteiten.

telefoonservice-bij-Oene

Ontmoet onze telefoonservice-team

Rinske Wallet
Office Manager

Even sparren of vrijblijvend advies?

Wij snappen dat het lastig kan zijn om een goede keuze te maken tussen de verschillende abonnementen. Ik help je graag om de juiste keuze te maken. Je bent altijd welkom voor een kopje koffie, maar je mag mij natuurlijk ook altijd even bellen.

Telefoonservice abonnementen

7 dagen gratis en vrijblijvend proberen

Heb je besloten dat je geen gesprek meer wil missen? Kies dan hieronder welk abonnement het beste bij jouw bedrijf past.
Je kunt onze dienst geheel vrijblijvend 7 dagen uitproberen.

Be connected

€ 26,25 p.m.

Get connected

€ 68,25 p.m.

Meest gekozen
Meest gekozen

Stay connected

€ 152,25 p.m.

Ontdek alles over
Allround Support

Alles over Allround Support ontdek je in onze brochure. Hierin vertellen we je meer over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Download de brochure nu door je e-mailadres achter te laten.

Hierom kies je voor Allround Support

Allround ondersteuning, precies zoals je dat wil

Jouw volledige backoffice uitbesteden of alleen ad hoc ondersteuning nodig? Wat je ook nodig hebt, wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen!

Eenvoudig op te schalen in tijden van drukte

Groeien in de hoogste versnelling of snel schakelen als het even nodig is? Wij bewegen mee met jouw bedrijf en doen wat nodig is om samen verder te komen.

Binnen één dag staan we voor je klaar

Als jij vandaag bedenkt dat je gisteren iets nodig had staan we morgen al voor je klaar. Van een last minute notulist tot klantenservice on-demand.

Professioneel, met een persoonlijke touch

Natuurlijk zijn we professioneel, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat jouw (mogelijke) klanten te maken hebben met echte mensen die écht helpen.

Zij gingen je voor

Geïnteresseerd in een telefoniste op afstand?

Wil je dat wij werk maken van jouw werk? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.