Telefoonservice

Dat ene gemiste telefoontje?

Grote kans dat die beller het ergens anders probeert. Zonde!

Optimale bereikbaarheid in Overijssel, zelfs als je er niet bent

Heb je je ooit gerealiseerd hoeveel tijd je vorige week hebt besteed aan het beantwoorden van telefoontjes en het afhandelen van vragen? Hoeveel daarvan had echt specifiek jouw aandacht nodig? Vaak kunnen meer dan 50% van de bellers snel en efficiënt worden geholpen. Met onze telefoonservice in Overijssel zorgen wij daarvoor. Wij nemen de telefoon voor je op, professioneel en namens jouw bedrijf, waardoor jij je kunt concentreren op de kernzaken. Je klanten worden altijd professioneel te woord gestaan, ongeacht waar je je bevindt in Overijssel!

telefoonservice-Overijssel
telefoonservice-in-Overijssel

Telefoonservice Overijssel groeit met je mee!

Denk niet dat een professionele telefoonservice alleen is weggelegd voor grote ondernemingen. Integendeel! Bedrijven van elke omvang kunnen profiteren van een verbeterde bereikbaarheid. Dankzij onze flexibele inzetbaarheid bieden we oplossingen voor zowel kleine als grote bedrijven in Overijssel. Je kunt onze telefonistes van de telefoonservice inschakelen wanneer jij dat nodig acht.

Een van de grootste voordelen van het uitbesteden van je telefoonservice aan Allround Support in Overijssel is onze capaciteit om met jouw bedrijf mee te groeien. Of je nu sporadisch een oproep krijgt of meerdere keren per uur wordt gebeld, we passen onze service aan aan jouw behoeften. We bespreken graag met jou wat het beste past bij jouw situatie.

Mis nooit meer een telefoontje in Overijssel!

Elk gemist telefoontje kan een gemiste kans betekenen. Daarom is het essentieel om gebruik te maken van een telefoonservice op afstand in Overijssel.

Onze klantcontactspecialisten nemen jouw telefoon aan, beantwoorden de eerste vragen, verbinden indien gewenst door of nemen een bericht op namens de beller. Na elk gesprek krijg je een gedetailleerde terugkoppeling, waardoor je jouw klanten kunt terugbellen wanneer het jou schikt. Zo mis je nooit meer een cruciaal telefoontje in Overijssel.

telefoonservice-bij-Overijssel

Ontmoet onze telefoonservice-team

Rinske Wallet
Office Manager

Even sparren of vrijblijvend advies?

Wij snappen dat het lastig kan zijn om een goede keuze te maken tussen de verschillende abonnementen. Ik help je graag om de juiste keuze te maken. Je bent altijd welkom voor een kopje koffie, maar je mag mij natuurlijk ook altijd even bellen.

Telefoonservice abonnementen

7 dagen gratis en vrijblijvend proberen

Heb je besloten dat je geen gesprek meer wil missen? Kies dan hieronder welk abonnement het beste bij jouw bedrijf past.
Je kunt onze dienst geheel vrijblijvend 7 dagen uitproberen.

Be connected

€ 26,25 p.m.

Get connected

€ 68,25 p.m.

Meest gekozen
Meest gekozen

Stay connected

€ 152,25 p.m.

Ontdek alles over
Allround Support

Alles over Allround Support ontdek je in onze brochure. Hierin vertellen we je meer over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Download de brochure nu door je e-mailadres achter te laten.

Hierom kies je voor Allround Support

Allround ondersteuning, precies zoals je dat wil

Jouw volledige backoffice uitbesteden of alleen ad hoc ondersteuning nodig? Wat je ook nodig hebt, wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen!

Eenvoudig op te schalen in tijden van drukte

Groeien in de hoogste versnelling of snel schakelen als het even nodig is? Wij bewegen mee met jouw bedrijf en doen wat nodig is om samen verder te komen.

Binnen één dag staan we voor je klaar

Als jij vandaag bedenkt dat je gisteren iets nodig had staan we morgen al voor je klaar. Van een last minute notulist tot klantenservice on-demand.

Professioneel, met een persoonlijke touch

Natuurlijk zijn we professioneel, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat jouw (mogelijke) klanten te maken hebben met echte mensen die écht helpen.

Zij gingen je voor

Geïnteresseerd in een telefoniste op afstand?

Wil je dat wij werk maken van jouw werk? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.