Telefoonservice

Dat ene gemiste telefoontje?

Grote kans dat die beller het ergens anders probeert. Zonde!

Altijd Optimaal bereikbaar in Uddel, Zelfs in Jouw Afwezigheid!

Waarom zou je overwegen om je telefoonservice uit te besteden? Denk eens na over hoeveel tijd je afgelopen week hebt besteed aan het beantwoorden van telefoontjes en het afhandelen van vragen.

 

Waren al die vragen waar alleen jij een antwoord op had? Vaak kunnen meer dan 50% van alle bellers eenvoudig geholpen worden, en met onze veelzijdige telefoonservice regelen wij dat voor jou. Zo kunnen wij je klanten te woord staan, terwijl jij je kunt richten op wat werkelijk belangrijk is. Uddel, altijd binnen handbereik!

telefoonservice-Uddel

Flexibele telefoonservice in Uddel voor bedrijven van elke omvang!

Denk je dat een professionele telefoonservice alleen geschikt is voor grote bedrijven? Absoluut niet! Elk bedrijf, klein of groot, kan profiteren van een verbeterde bereikbaarheid. Dankzij onze flexibiliteit zijn we er juist ook voor kleinere ondernemingen. Onze telefoonservice is beschikbaar wanneer jij dat wilt, met ervaren telefonistes die voor je klaarstaan.

 

Een van de belangrijkste voordelen van het uitbesteden van je telefoonservice aan Allround Support is dat we met je meegroeien. Of het nu een rustige week is of je telefoon om de paar minuten rinkelt, onze service past zich aan jouw behoeften aan. Samen bekijken we wat jij nodig hebt om succesvol te zijn in Uddel.

Mis geen enkel telefoontje meer in Uddel!

Elk gemiste telefoonoproep kan een gemiste kans betekenen. Daarom is het zonde om geen gebruik te maken van een telefoonservice op afstand.

 

Onze ervaren klantcontactspecialisten staan paraat om jouw telefoontjes aan te nemen. Ze beantwoorden de eerste vragen, verbinden indien nodig door of noteren het bericht van de beller. Na elk gesprek ontvang je een duidelijke terugkoppeling, zodat je op het moment dat jou het beste uitkomt kunt terugbellen naar jouw klanten in Uddel. Je mist geen enkel belangrijk gesprek meer!

telefoonservice-bij-Uddel

Rinske Wallet
Office Manager

Even sparren of vrijblijvend advies?

Wij snappen dat het lastig kan zijn om een goede keuze te maken tussen de verschillende abonnementen. Ik help je graag om de juiste keuze te maken. Je bent altijd welkom voor een kopje koffie, maar je mag mij natuurlijk ook altijd even bellen.

Telefoonservice abonnementen

7 dagen gratis en vrijblijvend proberen

Heb je besloten dat je geen gesprek meer wil missen? Kies dan hieronder welk abonnement het beste bij jouw bedrijf past.
Je kunt onze dienst geheel vrijblijvend 7 dagen uitproberen.

Be connected

€ 26,25 p.m.

Get connected

€ 68,25 p.m.

Meest gekozen
Meest gekozen

Stay connected

€ 152,25 p.m.

Ontdek alles over
Allround Support

Alles over Allround Support ontdek je in onze brochure. Hierin vertellen we je meer over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Download de brochure nu door je e-mailadres achter te laten.

Hierom kies je voor Allround Support

Allround ondersteuning, precies zoals je dat wil

Jouw volledige backoffice uitbesteden of alleen ad hoc ondersteuning nodig? Wat je ook nodig hebt, wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen!

Eenvoudig op te schalen in tijden van drukte

Groeien in de hoogste versnelling of snel schakelen als het even nodig is? Wij bewegen mee met jouw bedrijf en doen wat nodig is om samen verder te komen.

Binnen één dag staan we voor je klaar

Als jij vandaag bedenkt dat je gisteren iets nodig had staan we morgen al voor je klaar. Van een last minute notulist tot klantenservice on-demand.

Professioneel, met een persoonlijke touch

Natuurlijk zijn we professioneel, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat jouw (mogelijke) klanten te maken hebben met echte mensen die écht helpen.

Zij gingen je voor

Geïnteresseerd in een telefoniste op afstand?

Wil je dat wij werk maken van jouw werk? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.