Telefoonservice

Dat ene gemiste telefoontje?

Grote kans dat die beller het ergens anders probeert. Zonde!

Altijd optimaal bereikbaar in Ugchelen, zelfs in jouw afwezigheid!

Heb je ooit overwogen om jouw telefoonservice in Ugchelen uit te besteden? Stel je eens voor hoeveel tijd je afgelopen week hebt besteed aan het opnemen van telefoontjes en het zelf afhandelen van vragen.

 

Waren al die vragen specifiek gericht aan jou en jou alleen? Vaak blijkt dat meer dan 50% van alle bellers eenvoudig geholpen kan worden, en met onze veelzijdige telefoonservice in Ugchelen nemen wij dat graag voor je uit handen. Zo kunnen wij jouw klanten in Ugchelen te woord staan, terwijl jij je kunt richten op wat werkelijk belangrijk is.

telefoonservice-Ugchelen

Onze telefoonservice in Ugchelen groeit met jouw bedrijf mee!

Denk je dat een professionele telefoonservice alleen geschikt is voor grote bedrijven? Niets is minder waar! Elk bedrijf, klein of groot, kan profiteren van verbeterde bereikbaarheid. Dankzij onze flexibiliteit zijn we er ook voor kleinere bedrijven in Ugchelen. Onze telefonistes van de telefoonservice kunnen worden ingeschakeld op de momenten die voor jou het beste uitkomen.

 

Een van de belangrijkste voordelen van het uitbesteden van jouw telefoonservice aan Allround Support is dat we met je meegroeien. Of het nu een rustige week is of je ontvangt constant telefoontjes, onze service past zich aan jouw behoeften aan. Samen bekijken we wat jouw specifieke eisen zijn.

Mis geen enkel telefoontje meer in Ugchelen!

 

Elke gemiste oproep kan een gemiste kans betekenen. Daarom is het zonde om geen gebruik te maken van een telefoonservice op afstand in Ugchelen.

 

Onze klantcontactspecialisten staan klaar om jouw telefoontjes aan te nemen. Ze beantwoorden de eerste vragen, verbinden indien gewenst door of noteren de boodschap van de beller. Na elk gesprek ontvang je een duidelijke samenvatting, zodat je op het moment dat het jou het beste uitkomt je klanten kunt terugbellen.

Rinske Wallet
Office Manager

Even sparren of vrijblijvend advies?

Wij snappen dat het lastig kan zijn om een goede keuze te maken tussen de verschillende abonnementen. Ik help je graag om de juiste keuze te maken. Je bent altijd welkom voor een kopje koffie, maar je mag mij natuurlijk ook altijd even bellen.

Telefoonservice abonnementen

7 dagen gratis en vrijblijvend proberen

Heb je besloten dat je geen gesprek meer wil missen? Kies dan hieronder welk abonnement het beste bij jouw bedrijf past.
Je kunt onze dienst geheel vrijblijvend 7 dagen uitproberen.

Be connected

€ 26,25 p.m.

Get connected

€ 68,25 p.m.

Meest gekozen
Meest gekozen

Stay connected

€ 152,25 p.m.

Ontdek alles over
Allround Support

Alles over Allround Support ontdek je in onze brochure. Hierin vertellen we je meer over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Download de brochure nu door je e-mailadres achter te laten.

Hierom kies je voor Allround Support

Allround ondersteuning, precies zoals je dat wil

Jouw volledige backoffice uitbesteden of alleen ad hoc ondersteuning nodig? Wat je ook nodig hebt, wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen!

Eenvoudig op te schalen in tijden van drukte

Groeien in de hoogste versnelling of snel schakelen als het even nodig is? Wij bewegen mee met jouw bedrijf en doen wat nodig is om samen verder te komen.

Binnen één dag staan we voor je klaar

Als jij vandaag bedenkt dat je gisteren iets nodig had staan we morgen al voor je klaar. Van een last minute notulist tot klantenservice on-demand.

Professioneel, met een persoonlijke touch

Natuurlijk zijn we professioneel, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat jouw (mogelijke) klanten te maken hebben met echte mensen die écht helpen.

Zij gingen je voor

Geïnteresseerd in een telefoniste op afstand?

Wil je dat wij werk maken van jouw werk? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.