Telefoonservice

Dat ene gemiste telefoontje?

Grote kans dat die beller het ergens anders probeert. Zonde!

Optimaal bereikbaar, ook wanneer je niet aanwezig bent!

Overweeg eens om jouw telefoonservice uit te besteden aan Wapenveld. Denk eens terug aan de afgelopen week en bedenk hoeveel tijd je hebt besteed aan het opnemen en afhandelen van telefoongesprekken.

Waarschijnlijk waren niet al deze gesprekken persoonlijk voor jou bestemd. Vaak zijn meer dan 50% van alle bellers eenvoudig te helpen en met onze Allround telefoonservice regelen wij dat voor je. Zo kunnen wij jouw klanten te woord staan, terwijl jij je kunt concentreren op wat werkelijk belangrijk is. Met onze allround telefoonservice in Wapenveld ben je dus optimaal bereikbaar, zelfs wanneer je er niet bent!

telefoonservice-Wapenveld
telefoonservice-in-Wapenveld

Wapenveld: De flexibele telefoonservice die met je meegroeit

Veel mensen denken dat een professionele telefoonservice alleen geschikt is voor grote bedrijven, maar dat is zeker niet het geval! Bij Wapenveld geloven we dat ieder bedrijf, ongeacht de grootte, kan profiteren van een verbeterde bereikbaarheid. Dankzij onze flexibele inzetbaarheid zijn we er ook voor kleinere bedrijven. Je kunt onze telefonistes inschakelen op het moment dat het jou uitkomt.

 

Een van de grootste voordelen van het uitbesteden van je telefoonservice aan Wapenveld is dat we met je meegroeien. Of het nu een rustige week is met sporadische telefoontjes of een drukke periode met gesprekken om de paar minuten, onze service past zich aan op basis van jouw behoeften. Samen kijken we naar wat je precies nodig hebt en stemmen we daar onze dienstverlening op af. Bij Wapenveld ben je verzekerd van een flexibele telefoonservice die met je meebeweegt, ongeacht de omstandigheden.

Geen enkel telefoontje meer missen met de telefoonservice van Wapenveld

Bij onze telefoonservice begrijpen we dat elk gemist telefoontje een gemiste kans kan betekenen. Daarom is het zonde om geen gebruik te maken van onze telefoonservice op afstand.

Onze klantcontactspecialisten staan klaar om jouw telefoontjes aan te nemen. Ze beantwoorden de eerste vragen van de bellers, verbinden indien gewenst door, of nemen een gedetailleerd bericht voor je op. Na ieder gesprek ontvang je een duidelijke terugkoppeling, zodat je op het moment dat het jou het beste uitkomt, jouw klanten kunt terugbellen.Met de telefoonservice van Wapenveld hoef je je geen zorgen meer te maken over gemiste gesprekken. Wij staan paraat om jouw telefoonverkeer professioneel en efficiënt af te handelen, zodat jij alle kansen kunt benutten.

telefoonservice-bij-Wapenveld

Ontmoet onze telefoonservice-team

Rinske Wallet
Office Manager

Even sparren of vrijblijvend advies?

Wij snappen dat het lastig kan zijn om een goede keuze te maken tussen de verschillende abonnementen. Ik help je graag om de juiste keuze te maken. Je bent altijd welkom voor een kopje koffie, maar je mag mij natuurlijk ook altijd even bellen.

Telefoonservice abonnementen

7 dagen gratis en vrijblijvend proberen

Heb je besloten dat je geen gesprek meer wil missen? Kies dan hieronder welk abonnement het beste bij jouw bedrijf past.
Je kunt onze dienst geheel vrijblijvend 7 dagen uitproberen.

Be connected

€ 26,25 p.m.

Get connected

€ 68,25 p.m.

Meest gekozen
Meest gekozen

Stay connected

€ 152,25 p.m.

Ontdek alles over
Allround Support

Alles over Allround Support ontdek je in onze brochure. Hierin vertellen we je meer over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Download de brochure nu door je e-mailadres achter te laten.

Hierom kies je voor Allround Support

Allround ondersteuning, precies zoals je dat wil

Jouw volledige backoffice uitbesteden of alleen ad hoc ondersteuning nodig? Wat je ook nodig hebt, wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen!

Eenvoudig op te schalen in tijden van drukte

Groeien in de hoogste versnelling of snel schakelen als het even nodig is? Wij bewegen mee met jouw bedrijf en doen wat nodig is om samen verder te komen.

Binnen één dag staan we voor je klaar

Als jij vandaag bedenkt dat je gisteren iets nodig had staan we morgen al voor je klaar. Van een last minute notulist tot klantenservice on-demand.

Professioneel, met een persoonlijke touch

Natuurlijk zijn we professioneel, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat jouw (mogelijke) klanten te maken hebben met echte mensen die écht helpen.

Zij gingen je voor

Allround Support Groep
4.9
Gebaseerd op 35 beoordelingen
powered by Google
Anouk BroerAnouk Broer
12:33 22 Apr 24
Mijn bedrijf maakt nu al een half jaar gebruik van de diensten van Allround Support voor telefonische ondersteuning. Het is... geruststellend om te weten dat mijn klanten altijd telefonisch geholpen kunnen worden, zelfs als ik of mijn collega's niet beschikbaar zijn. De samenwerking verloopt soepel en professioneel. Ik kan het zeker aanbevelen!lees verder
Janneke RuttenJanneke Rutten
15:56 04 Mar 24
Ik werk inmiddels 4 jaar met Allround Support group en ze zijn een backoffice - partner die niet meer weg te denken valt.... Betrouwbaarheid op ontzorging en professionele betrokkenheid!lees verder
SanderSander
09:48 11 Aug 23
Zeer prettige ervaring met de Allround Support Groep. Vriendelijkheid en professionaliteit staat voorop. Ga zo door!
Youri L.Youri L.
09:48 11 Aug 23
Ontzettend fijn en leuk bedrijf om mee samen te werken. Het team pakt alles snel en goed op en denkt ook mee in oplossingen.
Zeer goede ervaring met de Allround Support Groep. Al jaren ondersteunen ze ons op het gebied van telefonie. Leuke en... enthousiaste groep die bijdraagt aan een professionele en vriendelijke uitstraling voor je bedrijf.lees verder
leander mulderleander mulder
11:20 10 Aug 23
Allround Support Groep is voor DHPS B.V een waardevolle partner en betrouwbare partner op het gebied van telefonische back-up,... een professioneel verlengstuk van onze organisatie!lees verder
Jos BoschJos Bosch
07:31 27 Jun 23
We maken ad hoc gebruik van Allround Support. Een soort 'redder in nood' tijdens piekuren of onderbezetting van ons kantoor. Onze... klanten ervaren het contact als zeer prettig, worden netjes te woord gestaan en wij ontvangen duidelijke emailberichten v.w.b. hetgeen van ons wordt verwacht. Absoluut waardevolle dienstverlening!lees verder
Thom van der MeulenThom van der Meulen
10:30 21 Jun 23
Wij maken al 5 jaar met grote tevredenheid gebruik van de telefoon service diensten van Allround Support. Onze klanten worden... altijd netjes te woord gestaan.lees verder
js_loader

Geïnteresseerd in een telefoniste op afstand?

Wil je dat wij werk maken van jouw werk? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.

Stay Allround pakket

Get Allround pakket

Be Allround pakket

Stay online pakket

Get online pakket

Be online pakket

Stay Connected pakket

Get Connected pakket

Be Connected pakket