Telefoonservice

Dat ene gemiste telefoontje?

Grote kans dat die beller het ergens anders probeert. Zonde!

Optimaal bereikbaar in Zutphen, zelfs in jouw afwezigheid!

Heb je er wel eens bij stilgestaan hoeveel tijd je afgelopen week hebt besteed aan het aannemen van telefoontjes en het persoonlijk afhandelen van vragen? En waren al die vragen werkelijk alleen door jou te beantwoorden? Vaak blijkt dat meer dan 50% van de bellers eenvoudig geholpen kan worden, en dat is waar onze Allround telefoonservice van pas komt. Wij nemen het voor jou over en staan jouw klanten te woord, zodat jij je kunt concentreren op wat werkelijk belangrijk is. Allround Support Zutphen is optimaal bereikbaar, zelfs wanneer jij er niet bent!

telefoonservice-Zutphen

Onze telefoonservice in Zutphen: Bereikbaarheid die met je meegroeit!

Denk je dat een professionele telefoonservice alleen geschikt is voor grote bedrijven? Absoluut niet! Of je nu een klein of groot bedrijf hebt, je kunt altijd profiteren van een verbeterde bereikbaarheid. Dankzij onze flexibele inzetbaarheid zijn we er ook voor kleinere bedrijven. Onze telefonistes van de telefoonservice kunnen worden ingeschakeld op het moment dat jij dat wenst.

 

Eén van de grootste voordelen van het uitbesteden van je telefoonservice aan Allround Support is dat we met je meegroeien. Of het nu een rustige week is of je elke kwartier een telefoontje ontvangt, onze service past zich aan op de momenten dat je het nodig hebt. Samen kijken we naar jouw specifieke behoeften. In Zutphen bieden we een telefoonservice die optimaal meegroeit met jouw bedrijf!

In Zutphen geen enkel telefoontje meer missen!

Ieder gemiste telefoontje kan een gemiste kans betekenen. Daarom is het zonde om geen gebruik te maken van een telefoonservice op afstand in Zutphen.

 

Onze klantcontactspecialist staat voor je klaar om jouw telefoon aan te nemen. Ze beantwoorden de eerste vragen, verbinden indien gewenst door of noteren het bericht van de beller. Na elk gesprek ontvang je een duidelijke terugkoppeling, zodat je jouw klanten kunt terugbellen op het moment dat het jou het beste uitkomt. Met onze telefoonservice in Zutphen mis je geen enkel telefoontje meer en benut je elke kans!

Rinske Wallet
Office Manager

Even sparren of vrijblijvend advies?

Wij snappen dat het lastig kan zijn om een goede keuze te maken tussen de verschillende abonnementen. Ik help je graag om de juiste keuze te maken. Je bent altijd welkom voor een kopje koffie, maar je mag mij natuurlijk ook altijd even bellen.

Telefoonservice abonnementen

7 dagen gratis en vrijblijvend proberen

Heb je besloten dat je geen gesprek meer wil missen? Kies dan hieronder welk abonnement het beste bij jouw bedrijf past.
Je kunt onze dienst geheel vrijblijvend 7 dagen uitproberen.

Be connected

€ 26,25 p.m.

Get connected

€ 68,25 p.m.

Meest gekozen
Meest gekozen

Stay connected

€ 152,25 p.m.

Ontdek alles over
Allround Support

Alles over Allround Support ontdek je in onze brochure. Hierin vertellen we je meer over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Download de brochure nu door je e-mailadres achter te laten.

Hierom kies je voor Allround Support

Allround ondersteuning, precies zoals je dat wil

Jouw volledige backoffice uitbesteden of alleen ad hoc ondersteuning nodig? Wat je ook nodig hebt, wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen!

Eenvoudig op te schalen in tijden van drukte

Groeien in de hoogste versnelling of snel schakelen als het even nodig is? Wij bewegen mee met jouw bedrijf en doen wat nodig is om samen verder te komen.

Binnen één dag staan we voor je klaar

Als jij vandaag bedenkt dat je gisteren iets nodig had staan we morgen al voor je klaar. Van een last minute notulist tot klantenservice on-demand.

Professioneel, met een persoonlijke touch

Natuurlijk zijn we professioneel, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat jouw (mogelijke) klanten te maken hebben met echte mensen die écht helpen.

Zij gingen je voor

Geïnteresseerd in een telefoniste op afstand?

Wil je dat wij werk maken van jouw werk? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.