Mis geen enkele kans
dankzij onze Telefoonservice

Dat ene gemiste telefoontje? Grote kans dat die beller het ergens anders probeert. Zonde! Ook bestaande klanten wil je natuurlijk de beste service bieden en dat begint met een goede bereikbaarheid. Zie onze telefoonservice als jouw persoonlijke virtuele receptie. Onze telefonistes zorgen ervoor dat elke beller enthousiast en professioneel te woord wordt gestaan, op een manier die bij jouw bedrijf past. Hoe en wanneer we de telefoon voor je aannemen, of we de telefoon moeten doorschakelen of een terugbelverzoek moeten sturen? Dat bepaal jij!

Optimaal bereikbaar
ook wanneer jij er niet bent

Als bedrijf moet je altijd bereikbaar zijn. Maar dat betekent niet dat JIJ altijd bereikbaar hoeft te zijn. Tijdens een vergadering, een gesprek met een relatie of een andere zakelijke afspraak wil je natuurlijk alle aandacht voor de ander hebben. Dus mag je jouw telefoon best even op stil zetten. Met onze Telefoonservice in Apeldoorn doe je dat met een gerust hart. Wij zorgen ervoor dat elke beller op een persoonlijke manier te woord wordt gestaan. Na elk telefoongesprek ontvang je per mail een notitie met alle informatie die je nodig hebt voor een goede opvolging, op een moment dat het jou uitkomt.

Telefoonservice
voor elk bedrijf

Een professionele telefoonservice alleen geschikt voor grote bedrijven? Zeker niet! Ieder bedrijf, groot of klein, kan professionaliseren op het gebied van bereikbaarheid. Juist door onze flexibele inzetbaarheid, zijn we er ook voor kleinere bedrijven. Onze telefonistes kan je inschakelen wanneer jij dat wilt. Wij nemen jouw telefoon aan, beantwoorden de eerste vragen, verbinden desgewenst door of noteren het bericht van de beller.

Onze telefonisten
zorgen ervoor:

  • dat jouw klanten altijd iemand aan de lijn krijgen;
  • dat elke beller op een enthousiaste, professionele manier te woord wordt gestaan, op een manier die bij jouw bedrijf past;
  • dat jij van elk telefoongesprek een uitgebreide notitie ontvangt.

Binnen een uur
optimaal bereikbaar

  1. Samen bespreken we wanneer we voor je klaar moeten staan en hoe we de telefoongesprekken namens jou moeten beantwoorden.
  2. Wij houden van snel schakelen. Op werkdagen kunnen we zelfs binnen een uur voor je aan de slag.
  3. Tijdelijk opschalen op drukke momenten? Dat kan altijd!

Klinkt goed?

Heb je een vraag over onze Telefoonservice? Misschien staat het antwoord wel tussen onze meestgestelde vragen.

Wil je meer weten, of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op