Telefoonservice Apeldoorn

Op zoek naar telefoonservice in Apeldoorn? Door gebruik te maken van onze telefoonbeantwoording, ben je verzekerd van een optimale telefonische bereikbaarheid. De ervaren telefonistes van Allround Support zorgen ervoor dat iedere beller professioneel te woord wordt gestaan, op een manier die bij jouw bedrijf past. Hoe en wanneer we de telefoon voor je aannemen, of we de telefoon moeten doorschakelen of een terugbelverzoek moeten sturen? Dat bepaal jij!

Optimaal bereikbaar met onze telefoonservice

Hoewel het vanzelfsprekend lijkt dat bedrijven op ieder moment telefonisch bereikbaar dienen te zijn, is het voor veel ondernemingen een onhaalbare zaak. Ben je zelf vanwege een klus of meeting niet in de gelegenheid om de telefoon aan te nemen? Schakel je telefoontjes dan door naar onze telefoonservice in Apeldoorn. Na ieder telefoongesprek ontvang je per mail een notitie met alle informatie die je nodig hebt voor een goede opvolging, op een moment dat het jou uitkomt. 

De voordelen van onze telefoonservice

Telefoontje gemist? Grote kans dat de beller het ergens anders probeert. Zonde! Maar ook bestaande klanten wil je natuurlijk service bieden, wat begint met een goede bereikbaarheid. Wij zorgen ervoor dat iedere beller op een enthousiaste, professionele manier te woord wordt gestaan, op een manier die bij jouw bedrijf past. 

  • Altijd optimaal bereikbaar.
  • Loop geen klanten mis.
  • Professionele en ervaren telefonistes.
  • Gepersonaliseerd voor jouw bedrijf.
  • Ontvang van elk telefoontje een uitgebreide notitie.
  • Tijdelijk opschalen op drukke momenten? Dat kan altijd!

Telefoonservice in Apeldoorn voor ieder bedrijf

Allround Support maakt het mogelijk dat ieder bedrijf in de regio Apeldoorn, Zutphen en Deventer op een betaalbare wijze optimaal bereikbaar is. Juist door onze flexibele inzetbaarheid, zijn we er ook voor kleinere bedrijven. Schakel de telefonistes in wanneer jij dat wilt en kies het abonnement wat bij jouw bedrijf past. De inhoud van het abonnement is geheel aan jezelf. Meer informatie over de mogelijkheden en tarieven van onze telefoonservice in Apeldoorn? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

De telefoondienst van Allround Support in Apeldoorn

Voor alle ondernemers die vaak telefoontjes missen, biedt onze telefoonservice uitkomst. De ervaren telefonistes van Allround Support in Apeldoorn nemen jouw telefoon aan, beantwoorden de eerste vragen, verbinden desgewenst door of noteren het bericht van de beller. Benieuwd wat onze telefoonbeantwoording of één van onze andere diensten, zoals virtual assistant, voor jouw bedrijf in Apeldoorn kan betekenen? Bel, mail, chat of app ons dan, wij vertellen je graag meer over onze telefoonservice!

Neem contact op