Telefoonservice Deventer

Heb jij een bedrijf in Deventer en ben je op zoek naar telefoonservice? Dan heeft Allround Support de oplossing. Wij bieden telefoonbeantwoording in Deventer, waardoor jouw bedrijf verzekerd is van optimale telefonische bereikbaarheid. Afhankelijk van je wensen, kies je een abonnement wat bij jouw bedrijf past. Ook bepaal je zelf hoe en wanneer we de telefoon voor je moeten beantwoorden. Zo wordt iedere beller te woord gestaan, op een manier die bij jouw bedrijf in Deventer past!

Optimaal bereikbaar met onze telefoonservice

Dat ene gemiste telefoontje? Grote kans dat die beller het ergens anders probeert. Ook bestaande klanten wil je natuurlijk de beste service bieden en dat begint met een goede telefonische bereikbaarheid. Allround Support maakt het mogelijk dat ieder bedrijf, groot of klein, op een betaalbare wijze telefonisch bereikbaar is. Dus is jouw bedrijf in Deventer niet altijd in de gelegenheid om de telefoon aan te nemen? Schakel je telefoontjes dan door naar onze telefoonservice in Deventer! Na elk telefoongesprek ontvang je van ons een mail met alle benodigde informatie voor een goede opvolging. Op een moment dat het jou uitkomt!

De voordelen van onze telefoonservice in Deventer

Door onze flexibele inzetbaarheid, zijn we er voor ieder bedrijf in Deventer. Kleine bedrijven bieden wij vooral de vrijheid om te kunnen ondernemen. Of de ruimte om geconcentreerd te kunnen werken. Voor grotere bedrijven pakken wij voornamelijk de overflow op. Samen bespreken we wanneer we voor je klaar moeten staan en hoe we de telefoongesprekken namens jouw bedrijf moeten beantwoorden. Bekijk hieronder alle voordelen op een rij:

  • Optimaal bereikbaar door onze telefoonbeantwoording.
  • Loop geen klanten mis.
  • Verbeter de bereikbaarheid voor je bestaande klanten.
  • Professionele en ervaren telefonistes.
  • Gepersonaliseerd voor jouw bedrijf in Deventer.
  • Ontvang van elk telefoontje een uitgebreide notitie.
  • Op drukke momenten mogelijk om tijdelijk op te schalen.

Kies voor de telefoonbeantwoording van Allround Support

Voor ieder bedrijf in de omgeving van Deventer, Apeldoorn en Zutphen dat wel eens telefoontjes mist, biedt onze telefoonservice uitkomt. Zie onze telefoonservice als jouw persoonlijke virtuele receptie. Wij zorgen ervoor dat jouw klanten altijd iemand aan de lijn krijgen. Benieuwd hoe het precies werkt en wat de mogelijkheden zijn? Bel, mail, chat of app ons dan gerust. Wij vertellen je graag meer over onze telefoonservice in Deventer!

Neem contact op