Telefoonservice Zutphen

Definitief een einde maken aan gemiste oproepen? Kies voor telefoonservice in Zutphen. Onze professionele telefoondienst zorgt ervoor dat jouw klanten, indien je niet beschikbaar bent, altijd een deskundige telefoniste aan de lijn krijgen. Wij hanteren een zeer persoonlijke aanpak en voeren alle telefoongesprekken op een manier die bij jouw bedrijf in Zutphen past!

Telefoonbeantwoording: hoe het werkt

Maak je gebruik van onze telefoonservice in Zutphen en omstreken? Dan kun je eenvoudig de telefoon doorschakelen naar onze telefooncentrale op momenten dat je zelf de telefoon niet kunt beantwoorden. Daarnaast is het ook mogelijk om de telefoon automatisch door te schakelen wanneer je in gesprek bent of na een aantal keer overgaan. Na ieder telefoongesprek ontvang je van ons een notitie met alle informatie die je nodig hebt voor een goede opvolging, op een moment dat het jou uitkomt. 

Telefoonservice voor ieder bedrijf

Een externe telefoondienst alleen geschikt voor grote bedrijven? Absoluut niet! Allround Support is er voor ieder bedrijf in de omgeving van Zutphen, Deventer en Apeldoorn. Dankzij onze flexibele telefoonservice zijn kleine bedrijven weer vrij om te ondernemen. Of om geconcentreerd te kunnen werken. Voor grote bedrijven bieden wij een “extra paar handen” op de momenten waarop het druk is met inkomend telefoonverkeer. 

Kies het abonnement wat bij jouw bedrijf past en regel je telefonische bereikbaarheid op een efficiënte en kostenbesparende manier op tijdstippen dat dit nodig is. Meer informatie over de mogelijkheden en tarieven van onze telefoonservice in Zutphen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

De voordelen van onze telefoonservice in Zutphen

Indien je besluit gebruik te maken van onze telefoonservice in Zutphen, kun je niet alleen een professionele samenwerking tegemoet zien, maar zul je tevens profiteren van de volgende voordelen:

  • Optimale bereikbaarheid door onze telefoonbeantwoording.
  • Je loopt geen (potentiële) klanten meer mis.
  • Verbeterde bereikbaarheid voor bestaande klanten.
  • Profiteer van onze ervaren telefonistes.
  • Gepersonaliseerd voor jouw bedrijf in Zutphen.
  • Je ontvangt van elk telefoontje een uitgebreide notitie.
  • Mogelijk om op drukke momenten tijdelijk op te schalen.

Kies voor de telefoonbeantwoording van Allround Support

Probeer nu onze telefoonservice in Zutphen uit en wij zorgen ervoor dat jouw klanten altijd iemand aan de lijn krijgen. Benieuwd hoe het precies werkt en wat de mogelijkheden zijn? Bel, mail, chat of app ons dan gerust. Wij vertellen je graag meer over onze telefoonservice in Zutphen!

Neem contact op