Transcriptionist

Opnemen, opsturen en nalezen – zo makkelijk is het.

Houdt alles helder met een transcriptionist

Het zakelijke leven gaat snel: even een belletje, dan een Zoom-call en voor je het weet heb je tig meetings gehad, maar ook veel moeite om gemaakte afspraken of de juiste input terug te vinden. Met een transcriptionist maak je jouw werk weer een stukje makkelijker. Wij typen audio en video uit, zodat je altijd terug in de tijd kan om te vinden wat je nodig hebt.

telefoonservice_apeldoorn

Snelle, heldere en precieze transcipties

Transcriptioneren, ook wel transcriberen genoemd, is een precieze taak die onze professionals perfect uitvoeren. Onze motivatie is ons motto om jouw werk op elk vlak makkelijker te maken. Onze transcripties hoef je dus nooit te verbeteren; je kan gewoon verder met je business.

Voor één keer of voor elke dag

Allround Support groeit met je mee en ook onze transcriptionisten staan klaar om jou vandaag met één opdracht te helpen, morgen met twee en volgende week…wie zal het zeggen? Wij maken werk van jouw werk en bieden veel opties voor het maken van transcripties.

hero_bg

Hierom kies je voor Allround Support

Allround ondersteuning, precies zoals je dat wil

Jouw volledige backoffice uitbesteden of alleen ad hoc ondersteuning nodig? Wat je ook nodig hebt, wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen!

Eenvoudig op te schalen in tijden van drukte

Groeien in de hoogste versnelling of snel schakelen als het even nodig is? Wij bewegen mee met jouw bedrijf en doen wat nodig is om samen verder te komen.

Binnen één dag staan we voor je klaar

Als jij vandaag bedenkt dat je gisteren iets nodig had staan we morgen al voor je klaar. Van een last minute notulist tot klantenservice on-demand.

Professioneel, met een persoonlijke touch

Natuurlijk zijn we professioneel, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat jouw (mogelijke) klanten te maken hebben met echte mensen die écht helpen.

Ontdek alles over
Allround Support

Alles over Allround Support ontdek je in onze brochure. Hierin vertellen we je meer over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Download de brochure nu door je e-mailadres achter te laten.

Zij gingen je voor

Geïnteresseerd in onze Allround Support?

Heb jij besloten meer tijd ín jouw bedrijf te willen steken? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.