Vertrouw je complete backoffice
toe aan onze Virtual Assistants

Bepalen binnenkomende e-mails en andere administratieve taken jouw dagelijkse agenda?  Heb je aan het einde van een werkdag vaak het gevoel heel druk, maar niet productief te zijn geweest? Voor wie structureel tijd tekort komt, biedt een Virtual Assistant uitkomst. Een Virtual Assistant is een soort secretaresse op afstand, die je heel wat tijd kan besparen. Zo kan jij je focussen op wat écht belangrijk is.

Uitbesteden
de eerste stap naar groei

Wil je groeien als ondernemer, maar lukt het je maar niet om tijd te vinden om al jouw mooie ideeën vorm te geven? Je bent niet de enige! Veel ondernemers zijn zo druk met ‘in’ hun bedrijf werken, dat ze geen tijd en energie overhouden om ‘aan’ hun bedrijf te werken. Daar komt onze VA-service in beeld. Een Virtual Assistant kan je op allerlei vlakken ondersteunen als het gaat om backoffice werkzaamheden. Denk hierbij aan het bijhouden van jouw mailbox, agendabeheer, het bijhouden van de website, ondersteuning bij social media, het inrichten van systemen en online clouds en nog veel meer!

Een Virtual Assistant
wanneer het jou uitkomt

Met een Virtual Personal Assistant van Allround Support ben je altijd verzekerd van professionele ondersteuning. Onze VA’s staan 8 uur per dag, 5 dagen per week voor je klaar. En het mooie is: je betaalt alleen voor de tijd die we daadwerkelijk voor je werken. Zo hoef je geen vaste Virtueel Assistent in dienst te nemen.

Wat
kunnen we voor je doen?

Onze VA-service is heel breed. Een Virtueel Assistent kan jouw complete backoffice uit handen nemen of alleen backoffice werkzaamheden waar je zelf geen tijd voor hebt. Of simpelweg geen zin in hebt, dat mag natuurlijk ook!

 • Het beantwoorden van de telefoon
 • Agendabeheer en mails beantwoorden
 • Het maken van planningen en afspraken
 • Het bijhouden van de website en social media
 • Nieuwsbrieven maken en versturen
 • Het maken van notulen
 • Het regelen van zaken rondom evenementen en trainingen.
 • Opstellen en versturen van offertes
 • Ondersteuning bij financiële administratie

Tarieven

Ben je benieuwd naar onze tarieven? Wij komen graag met je in contact om de werkzaamheden door te spreken. Hierna sturen wij een op maat gemaakte offerte jouw kant op. Zo betaal je nooit teveel en is de offerte speciaal op jouw vraag afgestemd.

Slechts drie stappen
om onze VA-service af te sluiten

 1. Bel, mail of app ons en laat ons weten waar je tegen aan loopt. We kijken dan samen op welke vlakken we je kunnen ontzorgen.
 2. Onze virtuele backoffice medewerker komt (virtueel) bij je langs om alle werkzaamheden door te nemen en de manier van werken af te stemmen op jouw specifieke wensen.
 3. Na een korte inwerkperiode gaan we zelfstandig voor je aan de slag. Heb je behoefte aan dagelijks contact? Geen enkel probleem!

Klinkt goed?

Je kunt ons op werkdagen tussen 8.00 en 18.00 uur bereiken
via 055 576 70 32
Neem contact op