Vacature

Telefoniste

Lijkt het jou super leuk om voor allerlei verschillende soorten bedrijven de telefoon aan te nemen? En ben jij 32 uur per week beschikbaar? Lees dan even verder!

We zijn namelijk per direct (in ieder geval per 1 december 2021) op zoek naar een telefonist(e) die ons leuke team komt versterken.

Allround Support is een Telefoon- en Secretaresseservice in Apeldoorn die al bijna 24 jaar bestaat, en nog lekker jong van geest is.

 

 

 

 

Met 10 enthousiaste jonge meiden ontzorgen wij onze klanten op allerlei vlakken. Ze kunnen bij ons terecht voor het inhuren van virtuele assistenten, administratieve medewerkers, notulisten en telefonisten.

Daarnaast nemen we voor een paar honderd bedrijven de telefoon aan.

Door de veelzijdigheid aan klanten in uiteenlopende branches is je werk daadwerkelijk iedere dag anders. Je gaat onderdeel uitmaken van een informele en sociale bedrijfscultuur met veel collega’s uit de directe omgeving van Apeldoorn.

We zijn persoonlijk betrokken bij elkaar én bij onze klanten en werken als een hechte groep samen om de beste service te verlenen aan onze klanten.

Omdat steeds meer bedrijven een beroep op onze telefoonservice doen, zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe collega voor 24 of 32 uur per week, in loondienst en op locatie bij ons op kantoor in Apeldoorn.

Jouw dag
op het kantoor van Allround Support

Je komt binnen op kantoor, start je computer op en loopt terwijl je computer aan het opstarten is naar boven voor een lekker kopje koffie. Ondertussen praat je bij met je collega’s, om te vragen hoe hun avond is geweest.

Wanneer je weer bij je werkplek bent, met je heerlijk warme kopje koffie log je in op je computer. Automatisch start de computer je e-mail op en start Teams op. Via Teams laat je aan je thuiswerkcollega’s weten dat je er bent! Snel scan je de mail door, om te kijken of er nog informatie is binnen gekomen over één van de telefoonklanten.

Dit zijn er meer dan 200, van groot tot klein. Hierdoor is elk gesprek anders. Naast dat je de telefoon aanneemt en telefoonnotities stuurt naar bedrijven, zorg jij er ook voor dat je voor een aantal klanten de agenda beheert.

Op een drukke dag neem je ruim 140 telefoontjes op, en je spreek de meest uiteenlopende mensen. Jij zorgt ervoor dat de informatie bij de juiste persoon binnen komt zodat zij actie kunnen ondernemen. Denk hierbij aan makelaars, hoveniersbedrijven, advocatenkantoren en meer!

Aan het eind van de dag sluit je voldaan je computer weer af en stap je het kantoor uit. Klaar voor een nieuwe dag, want je weet: geen enkele dag is hetzelfde.

Wat
vragen wij van jou?

 • Je hebt een mbo-4 werk- en denkniveau.
 • Jij bent iemand die van aanpakken weet. De telefoon gaat de hele dag door, dus je krijgt geen stress van drukte.
 • Je bent iemand die goed in een team kan werken en kent het gevoel ‘met z’n allen de schouders eronder’.
 • Je staat open voor het leren werken met nieuwe systemen en leert snel.
 • Natuurlijk verwachten wij van je dat je snel en zo goed als foutloos kunt typen.
 • Je spreekt en schrijft correct Nederlands.
 • Je spreekt/kent de basis van de Engelse en Duitse taal.

Wat
krijg je hiervoor terug?

 • een gezellige en sfeervolle werkplek;
 • een leuk, hecht team wat naar elkaar omkijkt en voor groei gaat;
 • een marktcomformsalaris;
 • een bedrijf waarin medewerkers betrokken worden;
 • een goede pensioensregeling;
 • een baan voor in ieder geval 7 maanden met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Klinkt goed? We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Je motivatie en cv kun je sturen onder vermelding van Telefoniste.

Deze functie wordt op onze kantoorlocatie in Apeldoorn uitgevoerd.

Max. file size: 64 MB.
Max. file size: 64 MB.
Toestemming
Neem contact op