Vacature

Word jij onze nieuwe collega Telefonist(e)? 

Wij werken als een telefonist(e) op afstand voor ruim 300 verschillende soorten bedrijven. Zo nemen we de telefoon aan, maar maken ook afspraken in diverse agenda’s en zetten desgewenst gesprekken door naar onze klanten. Onze klanten zitten in veel verschillende sectoren. Zo nemen wij de telefoon op voor bijvoorbeeld makelaarskantoren, maar ook voor een fysiotherapeut, een aantal sportscholen en advocatenkantoren.

Doordat wij voor veel verschillende branches werken is elk gesprek weer anders. Dat maakt het super afwisselend. Iedere keer zet je weer een ‘ander petje’ op.

Je gaat onderdeel uitmaken van een informele en sociale bedrijfscultuur met Allrounders uit de directe omgeving van Apeldoorn.

We zijn persoonlijk betrokken bij elkaar én bij onze klanten en werken als een hecht team samen om de beste service te verlenen aan onze klanten.

Lijkt het jou super leuk om voor allerlei verschillende soorten bedrijven de telefoon aan te nemen? Lees dan even verder!

We zijn namelijk op zoek naar een telefonist(e) die ons superleuke team komt versterken, voor 8 tot 24 uur per week. Het wordt namelijk drukker en drukker bij ons aan de telefoon.

Allround Support is een Telefoon- en Secretaresseservice in Apeldoorn die al ruim 24 jaar bestaat maar nog lekker jong van geest is. Met 10 enthousiaste Allrounders zorgen wij voor de telefonische bereikbaarheid van meer dan 300 bedrijven en helpen wij drukke ondernemers door allerlei werkzaamheden van ze over te nemen.

Jouw dag
op het kantoor van Allround Support

Je komt binnen op kantoor, start je computer op en loopt terwijl je computer aan het opstarten is naar boven voor een lekkere cappuccino of kopje thee. Ondertussen praat je even gezellig bij met je collega’s.

Daarna log je in op je computer en start je de programma’s op. Elke collega werkt 1 dag per week thuis, dus via Teams laat je ook even aan je collega’s weten dat je er bent! Snel scan je de mail door, om te kijken of er nog informatie is binnen gekomen over één van de telefoonklanten.

Naast dat je de telefoon aanneemt en telefoonnotities stuurt naar bedrijven, zorg jij er ook voor dat je voor een aantal klanten de agenda beheert.

Op een drukke dag neem je ruim 140 telefoontjes op. Je zorgt ervoor dat de informatie van elk gesprek bij de juiste persoon binnen komt zodat zij actie kunnen ondernemen. Denk hierbij aan makelaars, hoveniersbedrijven, advocatenkantoren en meer!

Aan het eind van de dag zet je voldaan je computer uit en ga je lekker naar huis.

Werken bij Allround
volgens onze Allrounders:

Joharah: ‘Ik werk met veel plezier bij Allround al bijna 4 jaar, ga elke dag met plezier naar mijn werk! ❤ De afwisseling en dat je altijd bezig bent, vind ik heel leuk! De ene keer neem ik de telefoon op als arbodienst medewerker en de andere keer als makelaar. We zijn een gezellig team en werken hard om onze klanten tevreden te houden.’

Maxime: ‘Wat ik leuk vind aan het werken bij Allround is dat geen gesprek hetzelfde is. Het is leuk om van alle branches dingen te leren en kennis van te krijgen. Tussen de gesprekken door met je collega’s een babbeltje te maken en samen proberen zoveel klanten op te nemen.’

Julia: ‘Bij Allround is het binnenkomen in een warm bad, het voelt echt als een werkfamilie. Wat ook zo leuk aan het werk is, is dat je elke dag andere gesprekken hebt. Zo is elke dag anders en nooit saai!’

Wat
vragen wij van jou?

 • Je hebt een mbo-4 werk- en denkniveau.
 • Jij bent iemand die van aanpakken weet. De telefoon gaat de hele dag door, dus je krijgt geen stress van drukte.
 • Je bent iemand die goed in een team kan werken en kent het gevoel ‘met z’n allen de schouders eronder’.
 • Je staat open voor het leren werken met nieuwe systemen en leert snel.
 • Natuurlijk verwachten wij van je dat je snel en zo goed als foutloos kunt typen. Doe van tevoren even een test via www.typetopia.com en vertel ons hoe snel je bent!
 • Je spreekt en schrijft correct Nederlands.
 • Je spreekt basis Engels en als je ook nog een basis Duits spreekt is dat een pré.

Wat
krijg je hiervoor terug?

 • Een goed en marktconform salaris.
 • Een goede pensioenregeling waar je niet zelf voor hoeft te betalen! Dit heet een premievrij pensioen.
 • Een bedrijf waar de medewerkers betrokken worden. Het wordt zeer gewaardeerd als je met ons meedenkt.
 • Een gezellige en sfeervolle werkplek.
 • Een leuk, hecht team wat naar elkaar omkijkt.
 • Je mag één van de dagen lekker thuis werken. De rest werk je gezellig bij ons op kantoor met je collega’s.

Werken bij Allround
volgens onze Allrounders:

Ymke: ‘Ik vind het leuk dat je voor veel verschillende bedrijven de telefoon aanneemt en daardoor is geen enkele dag hetzelfde. Het team is ook erg leuk en gezellig en dat maakt het altijd leuk om naar kantoor te gaan! Geen enkele vraag is te gek en iedereen is bereid om je te helpen.’

Zoë: ‘De verschillende soorten telefoontjes op een dag maakt het werken bij Allround ontzettend leuk. Het werk verveelt daarom namelijk nooit. Daarbij werken we in een heel gezellig en betrokken team. Dit maakt dat ik me op m’n gemak voel en elke keer weer met heel veel plezier naar mijn werk ga! 😊’

 

Klinkt goed? We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Je motivatie en cv kun je sturen onder vermelding van Telefoniste.

Deze functie wordt op onze kantoorlocatie in Apeldoorn uitgevoerd.

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Toestemming
Neem contact op