Virtual assistant Apeldoorn

Ben jij op zoek naar een virtual assistant in Apeldoorn? Met een virtual assistant (ook wel personal assistant) van Allround Support ben je altijd verzekerd van secretariële ondersteuning. Door gebruik te maken van een virtual assistant, krijg je het minder druk en houd je tijd over om aan de groei van je bedrijf te werken. Onze professionals kunnen je complete backoffice uit handen nemen óf alleen de werkzaamheden waar je zelf geen tijd voor hebt. Zo kun je heel wat tijd besparen en focussen op wat écht belangrijk is voor jouw bedrijf in Apeldoorn.

Wat doet een virtual assistant?

Een virtual assistant is eigenlijk een soort secretaresse op afstand, die je op allerlei vlakken kan ondersteunen als het gaat om backoffice werkzaamheden. Denk hierbij aan het bijhouden van je mailbox, het beantwoorden van je telefoon, het inrichten van systemen, versturen van offertes en nog veel meer! De virtual assistants van Allround Support in Apeldoorn helpen je graag, zodat jij kunt doen waar je écht goed in bent.

Onze virtual assistant service

Wij werken uitsluitend met professionele virtual personal assistants. Op basis van jouw wensen ontzorgen we je precies zoals jij dat wilt. En dit alles met een persoonlijke touch. Onze virtual assistant service in Apeldoorn kan je helpen met o.a. de volgende secretariële diensten:

  • Het beantwoorden van de telefoon
  • Agendabeheer en mails beantwoorden
  • Het maken van planningen en afspraken
  • Het bijhouden van de website en social media
  • Nieuwsbrieven maken en versturen
  • Het maken van notulen
  • Het regelen van zaken rondom evenementen en trainingen.
  • Opstellen en versturen van offertes
  • Ondersteuning bij financiële administratie

Bovengenoemde diensten zijn slechts een greep uit het geheel. Staat de dienst die jij wilt uitbesteden er niet bij? Neem gerust contact met ons op! We kunnen nog veel meer en denken graag met je mee.

Allround Support in Apeldoorn ontzorgt je op alle vlakken

Voor alle ondernemers die structureel tijd te kort komen, biedt een personal assistant uitkomst. De virtual personal assistants van Allround Support in Apeldoorn staan 8 uur per dag, 5 dagen per week voor je klaar. En het mooie is: je betaalt alleen voor de tijd die we daadwerkelijk voor je werken. Benieuwd wat onze virtual assistants voor jouw bedrijf in Apeldoorn, Deventer of Zutphen kunnen betekenen? Bel, mail of app ons dan en laat weten waar je tegenaan loopt. We kijken dan samen op welke vlakken we je kunnen ontzorgen.

Neem contact op