Virtueel Assistent

Onze assistenten op afstand zijn altijd dichtbij! 

Vertrouw jouw uitvoerende werk of de complete backoffice toe aan onze Virtuele Assistenten. Voor wie structureel tijd tekort komt, biedt onze VA-service uitkomst.

Uitbesteding als de eerste stap naar groei

Streef je naar groei als ondernemer, maar vind je het lastig om tijd vrij te maken voor het omzetten van al je geweldige ideeën? Je bent niet alleen! Veel ondernemers zijn zo druk bezig met operationele taken binnen hun bedrijf, dat ze geen tijd en energie overhouden om daadwerkelijk aan hun bedrijf te werken. Hier komt onze virtueel persoonlijk assistent service om de hoek kijken. Een virtueel persoonlijk assistent kan je op diverse gebieden ondersteunen als het gaat om backoffice werkzaamheden. Denk hierbij aan het beheren van je mailbox, agendabeheer, ondersteuning bij zakenreizen, klantvragen beantwoorden, protocollen opzetten en/of verbeteren en nog veel meer.

virtueel-assistent
virtueel-assistent-werking

Hoe kunnen we je van dienst zijn?

Onze virtueel persoonlijk assistent service is zeer uitgebreid. Een virtueel persoonlijk assistent kan je volledige backoffice uit handen nemen of specifieke backoffice taken op zich nemen waar je zelf geen tijd voor hebt. Of gewoon geen zin in hebt, dat is natuurlijk ook prima!

  • Ondersteuning voor je bedrijf – Beheer van mailboxen, agenda’s en documenten, ontwikkeling van processen en werkinstructies, klant- en leverancierscontacten, schrijven van nieuwsbrieven en meer.
  • Ondersteuning voor HR – Plaatsen van vacatures, screenen van sollicitanten, plannen van sollicitatiegesprekken en meer.
  • Ondersteuning voor klantenservice – Telefoondienst, live chat, opvolgen van verkoop, opstellen van offertes, klanttevredenheidsonderzoek en meer.
  • Ondersteuning voor persoonlijke zaken – Opzeggen van abonnementen, bestellen van cadeaus en taarten, zoeken, plannen en boeken van vakanties en meer.

Een virtueel persoonlijk assistent op jouw voorwaarden

Met onze virtueel persoonlijk assistenten ben je altijd verzekerd van professionele ondersteuning. Onze virtuele persoonlijk assistenten staan 8 uur per dag, 5 dagen per week voor je klaar. En het mooie is: je betaalt alleen voor de tijd die ze daadwerkelijk voor je werken. Op die manier hoef je geen vaste virtueel persoonlijk assistent of secretaresse in dienst te nemen.

Ontmoet onze Virtuele Assistenten

Rinske Wallet
Office Manager

Even sparren of vrijblijvend advies?

Wil je jouw bedrijf een boost geven, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of ben je benieuwd naar onze tarieven? 

Ik help je graag om de juiste keuzes te maken. Dat kan tijdens een kopje koffie, maar we kunnen ook online of telefonisch een afspraak inplannen. 

Hierom kies je voor Allround Support

Allround ondersteuning, precies zoals je dat wil

Jouw volledige backoffice uitbesteden of alleen ad hoc ondersteuning nodig? Wat je ook nodig hebt, wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen!

Eenvoudig op te schalen in tijden van drukte

Groeien in de hoogste versnelling of snel schakelen als het even nodig is? Wij bewegen mee met jouw bedrijf en doen wat nodig is om samen verder te komen.

Binnen één dag staan we voor je klaar

Als jij vandaag bedenkt dat je gisteren iets nodig had staan we morgen al voor je klaar. Van een last minute notulist tot klantenservice on-demand.

Professioneel, met een persoonlijke touch

Natuurlijk zijn we professioneel, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat jouw (mogelijke) klanten te maken hebben met echte mensen die écht helpen.

Ontdek alles over
Allround Support

Alles over Allround Support ontdek je in onze brochure. Hierin vertellen we je meer over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Download de brochure nu door je e-mailadres achter te laten.

Zij gingen je voor

Geïnteresseerd in een Virtueel Assistent?

Wil je dat wij werk maken van jouw werk? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.