Webcare uitbesteden

Op elke vraag een professioneel antwoord.

 

 

Webcare uitbesteden voor een professionele afhandeling van vragen, opmerkingen en klachten

Wanneer je webcare wil uitbesteden bieden we bij Allround Support altijd een oplossing op maat. Wij werken namelijk niet met bots, of botte verkopers, maar met professionele en proactieve klantspecialisten die al jouw klanten snel en vriendelijk te woord staan. Dat is belangrijk, want zelfs klanten met klachten kunnen dankzij gedegen webcare met een tevreden gevoel weggaan.

Wat is webcare eigenlijk?

Wat je business ook is en hoe goed je jouw werk ook doet, er kan altijd wat fout gaan. Waar vroeger mensen aan de balie verschenen om geholpen te worden, wordt dit tegenwoordig opgepakt onder het kopje webcare. Het is de moderne variant van jouw klantenservice – het beantwoorden van vragen en het afhandelen van klachten. Om de beste webcare te leveren hebben we bij Allround Support slimme oplossingen, zoals livechat.

Zo zorgen wij voor de beste webcare

Je webcare uitbesteden doe je alleen met een goed gevoel; je wil weten dat wij dezelfde kwaliteit leveren als je zelf zou doen. Ons voordeel is dat het werk waar jij geen tijd voor hebt onze hoofdtaak is – terwijl jij alle ballen in de lucht houdt hebben wij de tijd om jouw klanten professioneel te woord te staan. Met Allround webcare worden je klanten snel en vriendelijk geholpen, terwijl jij verder werkt.

Hierom kies je voor Allround Support

Allround ondersteuning, precies zoals je dat wil

Jouw volledige backoffice uitbesteden of alleen ad hoc ondersteuning nodig? Wat je ook nodig hebt, wij staan klaar om jouw bedrijf te helpen!

Eenvoudig op te schalen in tijden van drukte

Groeien in de hoogste versnelling of snel schakelen als het even nodig is? Wij bewegen mee met jouw bedrijf en doen wat nodig is om samen verder te komen.

Binnen één dag staan we voor je klaar

Als jij vandaag bedenkt dat je gisteren iets nodig had staan we morgen al voor je klaar. Van een last minute notulist tot klantenservice on-demand.

Professioneel, met een persoonlijke touch

Natuurlijk zijn we professioneel, maar wat wij nog belangrijker vinden is dat jouw (mogelijke) klanten te maken hebben met echte mensen die écht helpen.

Ontdek alles over
Allround Support

Alles over Allround Support ontdek je in onze brochure. Hierin vertellen we je meer over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Download de brochure nu door je e-mailadres achter te laten.

Zij gingen je voor

Geïnteresseerd in onze Allround Support?

Heb jij besloten meer tijd ín jouw bedrijf te willen steken? Neem dan contact met ons op en wij vertellen we je graag hoe we jou verder helpen.